Dartsnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto:

In sportcafé ’t Vaartje werd Hans de Jong de gevierde winnaar van de eindranking van  het aannemingsbedrijf C. van Leijsen Kleindongen-rankingtoernooi. In de finale moest Hans het opnemen tegen Pim Bollen. Hans liet er geen misverstand over verstaan wie de kampioen zou worden. Hij won met maar liefst 4-0. Hans kwam in de finale, door in de halve finale te winnen van Ton Kemmeren. Het werd 4-2. Pim won in de semi-finale van Frans Kemmeren met 4-1. Hans na de titel over van Ton Kemmeren. Ton en Hanny Kemmeren hadden bij deze finale weer gezorgd voor een prima verzorgd en smakelijk buffet. 

Erwin van Riel wint verliezerronde
In de verliezerronde ging de titel naar Erwin van Riel. Erwin versloeg in de fnale Jordan Marijnissen met 3-1. Erwin kwam in de finale door in de halve finale met 3-1 te winnen van Alex van Ginneken. Jordan was hier met 3-0 te sterk voor Sander v.d. Wiel. Erwin nam de titel over van Wesley Goossens. De hoogste uitworp kwam op naam van Ton Kemmeren met 110. Nick Dirven had de tweede hoogste uitworp met 88. Er waren ook nu geen 180-ers. .Daarna werd aan de deelnemers het lucratieve prijzengeld uitgedeeld. Komend seizoen start het aannemingsbedrijf Van Leijsen-rankingtoernooi op zaterdagavond 23 augustus. De darters gaan nu eerst even genieten van een welverdiende vakantie. 
Foto v.l.n.r. Jordan Marijnissen (2e verliezerronde), Pim Bollen (2e winnaarronde), Hans de Jong (winnaar), Erwin van Riel (winnaar verliezerronde).