Bij ONI rolt de bal weer

De kruitdampen van het afgelopen seizoen zijn amper opgetrokken of de nieuwe stofwolken voor het nieuwe seizoen zijn weer zichtbaar bij ONI.Wat is het geval, in samenwerking met Kledingsponsor Beltona mag ONI aantreden tegen de toekomst van PSV, dit Jong PSV wat omstreeks deze tijd ook haar eerste trainingen achter de rug heeft komt namelijk a.s ZATERDAG 12 JULI naar sportpark de BIEZEN bij de v v DONGEN om daar aan te treden tegen een combinatie team van ONI/DONGEN

Dit, omdat de grasvelden binnen de gemeente gesloten zijn vanwege het groot onderhoud moest ONI opzoek naar een geschikte locatie en dus was de link met v v Dongen heel vlug gelegd. Dankbaar stelde de v v Dongen haar kunstgrasveld ter beschikking en zodoende kan er een combinatie team van ONI/DONGEN aantreden tegen JONG PSV. Deze wedstrijd heeft zijn aanvang om 14.30. U kunt alleen aan de kassa bij de v v DONGEN een entree bewijs bekomen voor een bedrag van € 5,- voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen t/m 12 Jaar. Na de wedstrijd is er voor de geintereseerde de mogelijkheid om met de spelers van Jong PSV op de foto tegaan op een aan te wijzen locatie. Om alles in goede banen te laten verlopen zullen er op en rond het sportpark de Biezen stewards lopen die u met raad en daad bijstaan. Gelieve de aanwijzingen van deze mensen op te volgen.!
Gezien de verwachte aanloop, doen de beider besturen de oproep om zoveel als mogelijk met de fiets naar sportpark de BIEZEN te komen. Mocht u met auto komen, parkeer deze dan in de daarvoor bestemde parkeervakken en parkeertereinen en niet her en der op de stoep, de politie zal hier streng op controleren .Voor deze match moet er natuurlijk wel getraind worden en dat doen de manschappen dan ook vol overgave op het kunstgras van de v v Dongen op de donderdagavond. Er zal dus a.s Zaterdag een mooie mix van ONI/DONGEN aantreden om JONG PSV van geduchte tegenstand te voorzien.
Naast al deze leuke momenten is er natuurlijk ook de voorbereiding op het nieuwe seizoen, de KNVB heeft zoals bekend de indeling bekend gemaakt en ONI blijft gezien de reisafstanden lekker dicht in de buurt spelen. Het zal enkele leuke derby’s gaan spelen tegen Oosterhout, Dia, Sco, en Olympia’60, ook speelt men 2 wedstrijden waarbij men over de brug moet, namelijk bij DFC en Dubbeldam, beide uit Dordrecht.
De complete indeling met aanvangstijden is alsvolgt;
DFC                   14.30
DUBBELDAM     14.30
BEEK VOORUIT 15.00
SCO/TOFS         14.30
DIA                    14.30
NORDEA            14.30
TVC/BREDA       14.30
TSVV MERLIJN  14.30
OOSTERHOUT   14.30
UNITAS’30         16.30
BOEIMEER         17.00
OLYMPIA’60       14.30
ONI                    14.45
Volgens ingewijden is ONI voor de Beker ingedeeld bij; RIGHT’OH, VIOLA en HHC’09
Het belooft een spannende competitie te worden gezien de indeling, maar ook een competitie waarin  ONI de krachten bundeld middels jeugdig elan en ervarings volle krachten. ONI kijkt er reikhalzend naaruit, U ook !? Eerst a.s zaterdag nog een leuke wedstrijd tegen JONG PSV en dan gaan we genieten van een wel verdiende vakantie, waarna dan op 4 Augustus de voorbereiding van start gaat.