DVVC wint zaalvoetbaltoernooi in Raamsdonksveer.

Wat doe je wanneer voetbal ‘je leven’ is en het is zomerstop? Dan trommel je wat clubgenoten op en vormt een eigen zomer-zaalvoetbal-team. Voetballiefhebbers genoeg bij DVVC die het duimen draaien al meer dan zat zijn en elke voetbalgelegenheid aangrijpen het spelletje te kunnen spelen. En dat doen ze niet geheel onverdienstelijk.

Koen Swanen had een team geregeld om gezellig een toernooi te gaan zaalvoetballen in Raamsdonksveer. Allen spelers met een DVVC verleden of heden. Wesley Luijten, Koen Swanen, Geert Jacobs, Maikel van Bragt, Fatih Kaya, Rick Musters en keeper Jan-Willem Siemons. 5 teams streden in wedstrijden van 17 minuten tegen elkaar.
DVVC mocht meteen in de 1ste wedstrijd aantreden. In de eerste 10 minuten had DVVC de overhand en scoorde 2x. Na een 10 min kwam de tegenstander toch beter in de wedstrijd,werd DVVC wat slordiger en kon tegenstander terug kwamen tot 2-2. Even leek DVVC te gaan verliezen maar door een paar goede reddingen van Jan-Willem bleef het bij 2-2.
DVVC moest opnieuw aantreden in de 3e wedstrijd. Ook hier was DVVC beter al kreeg de tegenstander wel wat kansen. Opnieuw kwam DVVC op 2-0 voorsprong,  in de allerlaatste minuut werd het toch nog 2-1.
In de meer gelijk opgaande 6e wedstrijd kwam DVVC toch met 2-0 voor, en weer kwam de tegenstander terug: 2-1. Na de 2-1 viel gelukkig de 3-1 voor DVVC en kort voor tijd viel nog een tegendoelpunt:3-2.
DVVC zou bij winst in de 9e wedstrijd, tevens de laatste voor DVVC, het toernooi winnen. Het team startte scherp en de tegenstander kwam nauwelijks bij de goal van Jan-Willem. Weer kwam DVVC op een 2-0 voorsprong en leek een grotere uitslag in de maak. Maar DVVC zakte weer in en de tegenstander nam de regie over en maakte ook de aansluitingstreffer 2-1. Hierna bleven de aanvallen komen maar door sterk optreden van Jan-Willem en de spelers die soms voor de bal doken bleef deze wedstrijd bij 2-1.
Door 3x te winnen met een doelpunt verschil en een keer gelijk te spelen behaalde DVVC 10 punten uit 4 wedstrijden en was het de winnaar van dit zeer sportieve en vriendschappelijke toernooi.