PSV de Toekomst eindigt hoog in kring Breda.

Foto:

De selectiewedstrijden dressuur en springen voor paarden en pony’s zijn afgerond. En 6 combinaties van paardensportverening de Toekomst hebben zich gekwalificeerd voor de Brabantse kampioenschappen

Bij de pony’s dressuur zijn dat Demi Bink en Daniëlle Asin. Demi reed een uitstekende finale wedstrijd met Sensation, door haar 4e plaats eindigde ze ook als 4e van kring Breda in de klasse D/M2. Ook Daniëlle topte in de finale wedstrijd met Hero en eindigde als 3e, dat leverde haar een ex aequo 3e plaats in de categorie E/Z1 op in de kring. Roos Vermeulen (foto) was sterk in bij de paarden in de klasse M2, met haar paard Massimo wist ze de proef foutloos af te leggen en dat werd beloond met de 3e plaats. In de kring eindigde daardoor als 6e.
Kirsten Nooijens eindigde als 10e in de klasse B in de kring met Dolce Invictus,  deze combinatie heeft maar aan 1 wedstrijd deelgenomen. Laurens Jansen eindigde als 4e met Double U in de klasse L springen van kring Breda, hij had niet aan de finale wedstrijd deel kunnen nemen. Lynn de Bie (foto) eindigde superieur als reserve kampioen in de klasse B! Haar laatste springwedstrijd met haar paard Anyway verliep wederom foutloos en dat leverde de 4e plaats op. Al deze combinaties zijn dan ook door naar de Brabantse kampioenschappen, deze worden gehouden op 16 en 17 augustus in St. Anthonis.
Dus deze vakantie wordt er niet geluierd bi PSV de Toekomst, maar volop getraind om weer zulke mooie resultaten neer te kunnen zetten!