Fc de Roofvogel  bekerwinnaar 2014

Woensdag werd de bekerfinale gespeeld tussen ’t Karrewiel 2 en fc de Roofvogel ’t Karrewiel bereikte de finale door poulewinnaar te worden in groep A, fc de Roofvogel  werd dit in poule C

’t Karrewiel 2 zegevierde vervolgens over ’t Karrewiel 1 en vv de Valk 3 De Roofvogel wist  te winnen van fc  de Ouwe Sok en fc de salamander De wedstrijd  ging in het begin gelijk op  met wat  meer gevaar voor het doel van fc de Roofvogel   Uit een van de weinige kansen scoorde t Karrewiel 2  de 1-0   De roofvogel liet zich niet van de wijs brengen en scoorde nog voor rust de 1-1
Na de rust zagen we een sterker Karrewiel 2 en had ook diverse mogelijkheden om de wedstrijd naar zich toe  te trekken ,maar de kansen werden  onbenut gelaten  Dat de Roofvogel effectiever was dan ’t Karrewiel bleek dat het bij de enige goede kans gelijk raak was 1-2 Deze voorsprong gaven ze niet meer uit handen en mochten zich bekerkampioen noemen en de Hartmanbeker in ontvangst nemen .