Biljartnieuws Sportcafé ’t Vaartje

In Oosterhout won team Jos Brouwers Schilderwerken Dongen met 24-26 van team de Eekhoorn. Winst was er voor kopman Ad Faro en Jan Ligtenberg. Embert Broekhoven was de enige die verloor. Ad zette wederom een sublieme partij neer. Hij won met het fraaie gemiddelde van 0.868. Hij had maar 38 beurten nodig om te finishen.

Ook zijn opponent speelde een prima partij en wist de schade te beperken. Jan was eveneens in zeer goede doen. Hij deed niet veel onder voor zijn kopman. Hij kwam uit op het schitterende gemiddelde van 0.815. Ook hij had slechts 38 beurten nodig om de finish te bereiken. Jan sloeg ook een groot gat met zijn tegenstander.  Hij maakte bovendien een fraaie serie van vijf. Embert kon het deze keer niet bolwerken. Hij kwam niet echt in zijn spel en verloor kansloos. Door dit resultaat blijft team Brouwers tweede in het klassement. De achterstand op de nummer 1 bedraagt slechts twee punten.
Verlies voor ’t Vaartje
In sportcafé ’t Vaartje verloor team ’t Vaartje van team de Eekhoorn. Het werd 23-27. In de eerste partij pakte Piet Kamp de winst. Piet speelde een solide partij en loodste deze bekwaam naar de winst. Jan Smeekens volgde het voorbeeld van Piet en won eveneens. In de laatste partij kwam Frans Kemmeren er totaal niet aan te pas. Zijn opponent was ook al na 43 beurten bij de finish. Deze maakte onder meer een serie van 11. Door dit resultaat handhaaft team ’t Vaartje zich op de laatste plaats.
Aankondigingen:
Biljartsport- districtscompetitie driebanden-klein:
’t Vaartje -thuis
In sportcafé ’t Vaartje wordt op 8 juli de wedstrijd gespeeld tussen team sportcafé ’t Vaartje en de Hoef uit Tilburg. Het is een wedstrijd in het kader van de driebanden-klein competitie van het district Midden-Brabant. Team ’t Vaartje bestaat uit Piet Kamp, Jan Smeekens en Frans Kemmeren. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje begint om 19.30 uur.