Exclusieve samenwerking Olympia ’60 en voetbalschool

Foto:

Met ingang van komend seizoen is er een vergaande samenwerking tussen v.v. Olympia’60 en de Voetbal Academy van Marco de Jong. Een uniek project waar zowel Olympia’60 als Marco de Jong erg trots op zijn. Beide partijen hebben er veel zin en vertrouwen in. In eerste instantie zal de samenwerking zich richten op interne opleiding van trainers en het organiseren van voetbalevents.

Boost voor Olympiajeugd
Doelstelling is om de jeugdafdeling voetbaltechnisch een stevige lift te geven op het gebied van training en coaching. Dit gaat gebeuren door een interne opleiding van 20 jeugdtrainers. Dit gebeurt in een tiental sessies op sportpark Crispijn. De inhoud en kwaliteit van de reguliere trainingen zal hiermee meteen een boost krijgen. Daarnaast zullen er gedurende het seizoen een aantal events worden georganiseerd. Hierbij is niet alleen de jeugd van Olympia’60 maar alle Dongense jeugd welkom! Denk aan boardingvoetval, smartgoals, clinics etc. Houdt de site www.olympia60.nl en andere (social) media hiervoor in de gaten. 
De Jong Voetbal Academy
Marco de Jong zelf is 42 jaar en heeft zijn sporen verdiend in het profvoetbal (o.a. PSV, NEC, TOP Oss, KFC Uerdingen) en bij diverse organisaties als trainer (o.a. Royal FC Antwerp, KV Mechelen, ’t Zand). Voetbalschool De Jong Academy is een opleidingsinstituut voor Betaald Voetbal Organisaties. Door middel van het spelen van oefenwedstrijden tegen profclubs en het mogelijk maken van stages bij profclubs heeft De Jong Academy een uitstekende naam opgebouwd in de voetbalwereld. Inmiddels hebben zo’n 90 spelers al de stap gemaakt naar een Betaald Voetbal Organisatie. Daarnaast is De Jong Academy een voetbalschool waar plezier en prestatie hand in hand gaan en voor iedere speler toegankelijk is. Gedurende het seizoen kan een speler op ieder moment instappen. Kijk voor meer info en referenties op www.dejongacademy.nl 
marco
Marco de Jong
Informatie
De samenwerking is een mooi project dat dus komend seizoen al van start gaat. Ben je nog geen lid van Olympia’60 en vind je dit een leuk project? Geef je dan nog op als lid van v.v. Olympia’60. Voor meer informatie over de voetbalschool kun je contact opnemen met Anton Mols, voorzitter jeugdcommissie v.v. Olympia’60 ( Tel. 0642055706 of mail [email protected]).