Rankingfinale Darts Dongenaren op 28 juni in Café De Valk

Het slotstuk van de Dongense darts ranking vindt a.s. Zaterdag 28 juni plaats in Café de Valk. Aan prijzengeld wordt die dag  plm. € 1000 uitgekeerd.De beste 8 van de ranking spelen om 70 % van deze prijzenpot, en de nummers 9 t/m 16 om 30 %. Iedereen heeft een geldprijs in de finale, voor de winnaar ligt € 200 te wachten.

RANKINGFINALE  1 t/m 8    DE  VALK   ZATERDAG  28  JUNI 13.30 UUR
In 2 poules van 4, worden de 8 deelnemers opgedeeld.
De eerste 2 uit deze ranking worden verdeeld in de poules 1 t/m 2. De no. 1 speelt in poule 1 (Martin Evertse), no. 2 in poule 2 (Dennis van Strien). De overige 6 deelnemers worden via loting geplaatst in één van deze 2 poules. Dat zijn: Ramon Bressers, Ad Timmermans, Mark Bakx, Kevin Laurijsen, Robin Huysmans en Dennis Hendrickx. De eerste 2 uit iedere poule spelen dan verder om de plaatsen 1 t/m 4, de onderste 2 uit iedere poule spelen om de plaatsen 5 t/m 8.
 
RANKINGFINALE  9 t/m 16    DE  VALK   ZATERDAG  28 JUNI 13.30 UUR 
In 2 poules van 4, worden de 8 deelnemers opgedeeld. De eerste 2 uit deze ranking worden verdeeld in de poules 1 t/m 2. De no. 1 speelt in poule 1 (Jurgen Evers), no. 2 in poule 2 (Johan Smulders). De overige 6 deelnemers worden via loting geplaatst in één van deze 2 poules. Dat zijn: Mick Hoevenaars, Vincent Langeveld, Vincent Schellekens, Jan Embrechts, Tim Hoevenaars en Richard Schouten. De eerste 2 uit iedere poule spelen dan verder om de plaatsen 9 t/m 12, de onderste 2 uit iedere poule spelen om de plaatsen 13 t/m 16. Alle deelnemers veel succes, supporters zijn uiteraard van harte welkom.
————————————————————-
ZONDAG 29 JUNI OPEN DARTTOERNOOI IN CAFÉ DE VALK
Voor de open ranking vindt in Café De Valk a.s. Zondag 29 juni een toernooi plaats. Er wordt een single en een koppeltoernooi verspeeld. Het is het laatste toernooi dat meetelt voor de ranking. Het koppeltoernooi wordt altijd verspeeld in poules. Beide toernooien hebben een winnaars en verliezersronde. Het toernooi vangt aan om 13.30 uur tot die tijd kunt u inschrijven.