Ron Vermeulen schrijft de 4e clubwedstrijd op zijn naam.

Foto:

Zondagmorgen 22 juni 2014 waren er 12 sportvissers vroeg van huis vertrokken om zich in te schrijven voor de 4e clubwedstrijd van het wedstrijdrooster. Tot 7.00 uur kon er worden ingeschreven voor deze wedstrijd en kon met verhalen en ervaringen uitwisselen,  onder het genot van een kopje koffie in het clublokaal Café de Viersprong. Daarna werden de dag prijzen van de vorige wedstrijd uitgereikt,  werden er enkele mededelingen gedaan. Toen de steknummers verloot waren, vertrok iedereen naar de wedstrijdwater aan het Buitenpand in Oosterhout.

Na het versjouwen en installeren van het visgerei, kon de wedstrijd om 8.30 uur beginnen.  Het was droog weer en de wind was er weinig,  ideale omstandigheden om lekker te vissen. Een nog een positieve kant was dat iedere deelnemer vis wist te vangen! De ene wat groter dan de andere, maar dat is niet erg. Om 11.30 klonk het eindsignaal en konden de spullen weer opgeruimd worden. De weegploegen wogen en telden de vangsten en noteerde deze op de wedstrijdlijsten. Dhr. Ron Vermeulen wist de wedstrijd te winnen met  6 vissen en een totaalgewicht van 5270 gram. 
De uitslag

vis23062
Dit was de laatste clubwedstrijd voor de Zomerstop. Wel word er op zondag 29 juni 2014 een Vrije Koppelwedstrijd gevist aan het Wilhelminakanaal bij het Buitenpand in Oosterhout. Inschrijven aan de waterkant tot 7.30 uur. Hengeltype is vrij.