Biljartnieuws Sportcafé ’t Vaartje

In Oosterhout won team ’t Vaartje van team de Eekhoorn. Het werd 18-22. Winst was er voor Jan Smeekens. Jan speelde een fantastische partij en hield lange tijd uitzicht op een gemiddelde van boven de één. In de slotfase lukte dit net niet. Met het schitterende gemiddelde van 0.843 maakte hij de partij uit. Frans Kemmeren pakte de winst. Frans speelde het voor hem goede gemiddelde van 0.543. Ook hij nam flink afstand. Piet Kamp is naarstig op zoek naar zijn vorm en verloor kansloos. 

Winst voor Jos Brouwers Schilderwerken
In sportcafé ‘t Vaartje won team Jos Brouwers Schilderwerken Dongen met 29-28 van team d’n Ondeugd uit Oosterhout. Winst was er voor Embert Broekhoven. Embert speelde een prima partij en kwam uit op 0.861. Leo Loonen dwng een gelijkspel af. Leo kwam van een 13-0 achterstand helemaal terug. Kopman Ad Faro had de mogelijkheid om gelijk te spelen. In de na-beurt behoefde hij nog maar één carambole te maken. Hij miste deze echter, wat team Brouwers een punt kostte. Team Brouwers staat op een tweede plaats met maar één punt achterstand op de koploper.
Aankondigingen

Biljartsport Landelijke tweede divisie:
Team Hultermans naar het NK!
Team interieur- en installatiebedrijf Bart Hultermans Dongen speelt op 28 juni om het Nederlands Kampioenschap van de tweede divisie. Het NK wordt gespeeld in sportcomplex Merwestein in Nieuwegein. Team Hultermans heeft de finale van het NK bereikt door eerst poulekampioen te worden. Vervolgens werd de winst gepakt op een andere poulekampioen: team Snip uit Heerhugowaard. In deze finale moet team Hultermans het opnemen tegen team BV Sprundel. Hier speelt onder meer de sterke Henriek Hanegraaf, die ooit ook nog uitkwam voor team Hultermans. Team Hultermans zal bestaan uit Jack Wijnen, Daniel v.d. Geld, Bart Hultermans en Willie Damen. Willie begint om 13.30 uur. Bart speelt daarna om 15.30 uur en tot slot spelen Daniel v.d. Geld en Jack Wijnen om 17.30 uur.