Olympia’60 scoort op de transfermarkt

Een recordaantal van 12 nieuwe spelers, heeft overschrijving aangevraagd naar Olympia’60. Afgelopen weekeinde sloot de KNVB de transfermarkt voor het amateurvoetbal. Het betreft: Maarten van den Broek, Pepijn Laurijsen en Justin Bomisa (allen afkomstig van VV Dongen), Bryan Weistra, Elroy Vereggen, Raymon Damen en Tim Antheunisse (allen ONI), Gert-Jan Klijs (Blauw-Wit), Tom Janssen (Capelle), Nicky van Boxtel (Veerse Boys). Pim Gerrits en Dennis de Rooij hervatten hun voetbalcarrière.

Dat betekent een krachtige impuls voor de selectie van Olympia die volgend seizoen onder leiding staat van de nieuwe trainer Arne Koeman. Twee selectiespelers (Dylan van der Elzen en Niels Brugman)  hebben besloten te stoppen met selectievoetbal. Halverwege vorig seizoen heeft een groep Olympianen de handen ineen geslagen om via een technisch beleidsplan te komen tot een kwaliteitsinjectie voor Olympia en dan met name het eerste elftal. Na de komst van trainer Koeman, en het behoud van de huidige talentvolle spelersgroep, is de aanmelding van een dozijn nieuwe spelers (met daarbij enkele ervaren krachten), de derde stap in de goede richting.
De voorbereiding op het nieuwe seizoen begint reeds op dinsdag 24 juni aanstaande. Dan heeft er een informatieavond plaats voor zowel spelers als begeleidende staf. Dan worden de eerste contouren zichtbaar van het nieuwe seizoen. Nu al is duidelijk dat het een interessant jaar zal zijn met veel sportieve uitdagingen.