Biljartnieuws Sportcafé ’t Vaartje

In Oosterhout won team Jos Brouwers Schilderwerken Dongen met 26-27 van team de Eekhoorn. Kopman Ad Faro excelleerde en speelde het geweldige gemiddelde van 1.137. Hij was al na 29 beurten bij de finish. Hij maakte bovendien een fraaie serie van vijf. Ook Jan Ligtenberg speelde met 0.729 een prima partij. 

Toch kwam hij aan de meet nog 4 caramboles te kort. Embert Broekhoven speelde niet groots, maar hield de verdediging wel dicht. Hij wist het verlies hierdoor te beperken. Met nog twee caramboles te halen was zijn opponent uit. Hierdoor werd de eindstand 26-27. Met dit resultaat staat dit team nog maar drie punten achter op de koploper. 
Opnieuw verlies voor ’t Vaartje
In sportcafé ’t Vaartje was er opnieuw verlies voor team ’t Vaartje. Tegen de Eekhoorn werd met 20-30 verloren. In de eerste partij liep tweede man Piet Kamp tegen een nederlaag aan. Piet kwam niet in zijn spel en verloor kansloos. Hij kreeg ook maar 39 beurten. In de tweede partij een prima start van Jan Smeekens. In de slotfase staakte de productie, waardoor Jan alsnog verlies moest incasseren. Hij kreeg zelfs maar 33 beurten. Ook Ton Kemmeren kon aan het begin nog aardig bijbenen, maar zag daarna zijn opponent steeds verder weglopen. Jan maakte nog wel een fraaie serie van zeven en Piet een mooie reeks van zes. Door dit resultaat blijft team ’t Vaartje op de laatste plaats.