Medailles en PR’s  bij Atledo Pupillen en Junioren  in de 3e regio-competitiewedstrijd.

Op 31 mei was Atledo met  9 pupillen en 4 junioren in Tilburg aanwezig bij deze wedstrijd. Roos de Jong liep bij de B pupillen de 60 m sprint in de beste tijd van allemaal met voor haar een nieuw tijd van 7.15 sec. Met het verspringen de 2e afstand met 3.33 m (PR) en kogelstoten naar 4.45 m. Zij bezette het hoogste plek op het podium en won het goud. Noortje Hultermans   ging met verspringen voor het eerst over 2.65 m en kwam met de kogel naar een nieuwe afstand van 3.28 m. DE zon speelde haar parten, maar ze was blij met het resultaat. Pepijn Wijnen deed het prima bij de B pupillen waar hij met kogelstoten verder gooide dan ooit, naar 3.90m (PR).

7 Deelnemers bij de A-pupillen.  Finn Lodders als 1e jaar had een goede dag. Hij mocht zelfs 2 persoonlijke records neerzetten. Zijn grootste succes was zijn PR op hoogspringen, waar hij mooi over de 1.15 m ging. Ook het balwerpen leverde een nieuwe afstand op met 22.39 m. Marjolein Bogers, Anne de Jong, Isa Kuijpers en Noortje Trommelen stonden bij elkaar in de rij en gingen samen de competitie aan om de prijzen. Isa Kuijpers had een topdag en van deze atlete die nog zo lang meedraait in de atletiek, zullen we vast nog meer gaan horen.  In de 60 m sprint was het Marjolein die sneller was en zij liep de 3e tijd van iedereen, in 9.70 sec. Anne volgde met 10.05 sec, Isa verbaasde haar clubgenoten met een tijd van 9.84 sec en Noortje in 11.04 sec. Alle 4 goed voor persoonlijke records. Tijdens het hoogspringen viel Isa erg op omdat zij net als Anne en Marjolein over 1.10 m hoogte sprong, voor haar was dat een verbetering van 15 cm op haar PR. Noortje sprong solide over  0.90 cm. Bij het balwerpen ging Marjolein met de 3e afstand overall weer aan kop (20.79). Anne volgde (18.12m), maar ook Isa ging met een nieuwe PR aan de haal in 16.15m en Noortje met 8.65 m. De prijsuitreiking was spannend, maar Marjolein werd nr 2 en kreeg een zilveren medaille. Isa helaas net naast het podium op de 4e plaats, en met 7 punten verschil werd Anne 5e.
Noortje werd ,mooi 11e. Ook Noortje groeit snel verder.
Chuck Pols en Finn Hultermans mochten ook samen strijden. Finn heeft wat last van zijn groei en zijn 60 m sprint liep hij in 10.18 sec. Chuck was wat sneller, maar door het te snelle schot van de starter verrast, een te langzame start, werd het geen toptijd en liep de sprint in 9.75 sec.  Het hoogspringen ging veel beter.  Bij Finn lukt het al een tijdje niet best op dit onderdeel, maar Chuck hielp met adviezen Finn naar een Persoonlijk Record van 1.10m. Finn was hier gelukkig mee. Chuck sprong netjes over 1.25 m. Chuck had en eigen bal meegenomen, laten wegen en hier werd door  iedereen graag mee gegooid. Finn kwam met het balwerpen verder dan ooit naar 27.09 m. Chuck scoorde de verste afstand all-over met 32.84 m. Hij mocht op het podium en kreeg een bronzen medaille voor zijn 3e plaats.
In de middag gingen 4 dames D-junioren van Atledo met elkaar in de competitie, tussen nog 10 andere atletes. Desirée Trommelen, Enola Redering, Iris Schoenmakers en Laura Mulder benaderden elkaar ook goed. Omdat zij keuzemogelijkheid hebben om uit  5 onderdelen er  3 te kiezen, is het moeilijker om iedereen met elkaar te vergelijken. Het ene onderdeel levert meer punten op dan het andere. Desiree ging aan kop in de sprint met een nieuw PR van 9.32 sec. Laura zetten  een nieuwe tijd neer van 10.60 sec. Iris liep voor het eerst over de 300 Horden. Bij het verspringen sprong zij het verst van deze vier dames met 3.67 m, terwijl Laura hier een PR haalde met 2.88 m. Bij het kogelstoten was Desirée de goed voor de 3e afstand over-all naar 7.88 m. Laura kwam tot 6.05 m (PR) en Enola tot 6.89 m (PR).  Al met al ook een mooie wedstrijd voor deze dames.