Taks van Gils First stop Bandenservice waterpolotoernooi

Het aankomend pinksterweekend staat voor waterpolo minnend  Dongen weer in het teken van het waterpolotoernooi van Zv De Vennen. Op zaterdag 7 en zondag 8 Juni gaat het toernooi voor het eerst van start onder de naam Taks van Gils First stop Bandenservice waterpolotoernooi. Het Oosterhouts bandenbedrijf verbond zich eerder dit jaar aan het toernooi dat dit jaar alweer de 8ste editie kent.

In waterpololand begint het toernooi inmiddels al een flinke reputatie op te bouwen. Ook dit jaar is het toernooi daarom weer goed bezet met teams van binnen en buiten de regio die in Dongen hun seizoen komen afsluiten. Zo mogen de beide dames teams van De Vennen het in hun poule opnemen tegen gelegenheidsformatie Kennie zwemmen van MNC Dordrecht. De damespoule bestaat verder uit DBD uit Best en De Warande uit Oosterhout. 
Ook Heren 1 mag het opnemen tegen MNC Dordrecht. Daarnaast geeft De Kikker uit Emmen dit jaar voor het eerst acte de présance op het toernooi. De goede bekenden van DBD completeren de poule. In de Heren 2 poule komen de heren van De Vennen vooral bekende teams tegen. DBD uit Best  komt ook in deze poule uit. Daarnaast nemen DIO uit Etten-Leur, Njord uit Veldhoven en SBC 2000 uit Breda deel in het toernooi
De wedstrijden zijn verdeeld over twee dagen. Op zaterdag opent de Vennen heren 2 het toernooi. Om 13.00 nemen zij het op tegen DIO. Op zondag wordt om 15.00 de Finalewedstrijd gespeeld in de Heren 1 poule.
Op zaterdagavond zullen de buren van de handbalvereniging HV Dongen hun geluk beproeven in het water. De zaterdagavond staat verder in het teken van de feestavond in het horecagedeelte van Zwembad De Vennen. Na het traditionele katerontbijt worden op zondagochtend om 09.00 de wedstrijden hervat.
Kortom, alle facetten zijn aanwezig voor een geweldig toernooi waarbij u zeker welkom bent om deze spectaculaire sport te komen aanschouwen. We verwelkomen u graag tijdens dit evenement!