Jeu de Boules De Vaart Erin

Foto:

Het lentetoernooi van gezelligheids-Jeu de Boules-vereniging De Vaart Erin werd onder stralend weersomstandigheden gespeeld. Volop gelegenheid om lekker buiten te genieten. Op de banen bij sportcafé ’t Vaartje was het weer gezellig druk.

Deze keer stond er weer een singletoernooi op het programma. De winst ging deze keer naar de ervaren, maar op dit toernooi debuterende, Ben van Riel. In de finale was hij te sterk voor Wim Cleijn. Wim was serieus met zijn sport bezig en wist hierdoor een finale plats af te dwingen. In de halve finale was Wim net te sterk voor Perry Boudewijns. Het werd 13-11. Perry laat hiermee wel nadrukkelijk zien, dat er in de  toekomst rekening met hem gehouden moet worden. Ben versloeg in de halve finale Frans Kemmeren. Aanvankelijk was het spannend en gingen de partijen gelijk op. In de slotfase sloeg Ben echter toe. In de finale ging Ben na een enerverende partij met de winst aan de haal. Hij liet er geen misverstand over bestaan wie de beste speler was. Het werd 13-5.
Frans Kemmeren nieuwe leider
In de tussenstand van de ranking heeft Frans Kemmeren de leiding weer overgenomen van Wilma Kemmeren. Wilma was wel aanwezig maar speelde dit toernooi niet mee. Frans profiteerde goed door de halve finale te halen. Frans staat u op 114 punten. Wilma heeft slechts vijf punten minder en staat op 109. Wim Cleijn handhaaft zich door zijn goede prestatie op de derde plaats met 98 punten. Daarna volgen Wim Roos en Jos den Boer, die beiden niet aanwezig waren. Ondanks het feit dat ook Toon Verbunt niet aanwezig was, bezet hij toch nog de vijfde plaats.