FLEET hoofdsponsor BC Shot

Foto:

Afgelopen week hebben FLEET en BC Shot een samenwerkingsovereenkomst gesloten voor een periode van 3 jaar. FLEET is een nieuw sportmerk op de Europese markt dat wordt geïmporteerd door Mariver Sports. Zij willen de badmintonsport voor zo veel mogelijk mensen toegankelijk maken en houden. Dit doen zij door een ruim toegankelijk assortiment van goed ontworpen en kwalitatieve badmintonartikelen aan te bieden tegen zo laag mogelijke consumentenprijzen.

Dit sluit naadloos aan op de visie van BC Shot die zichzelf tot doel stelt om intensief met spelplezier de badmintonsport te beoefenen. Voor volwassenen kan dit in bondscompetitie en in recreatief verband. De jeugd speelt per definitie in competitie verband.
Het fanatisme voor de badmintonsport en het toegankelijk maken en houden voor een ieder is de basis voor de samenwerking. Daarnaast zoeken beiden naar innovaties om de fantastische badmintonsport nog attractiever te maken. Een goed voorbeeld is het ontwikkelen van een miniveld met lager net voor de jeugd van 6 tot 8 jaar.
Met FLEET als sponsor meent BC Shot de badmintonsport in Dongen levendig en laagdrempelig te kunnen houden. Wij zien uit naar een zeer vruchtbare samenwerking!