Jubilarissen bij B.V. ’t Vaartje

Foto:

Op de jaarlijkse feestavond van biljartvereniging ’t Vaartje werden de jubilarissen in het zonnetje gezet. Opnieuw heeft ’t Vaartje een lid wat al vijftig jaar verbonden is aan de vereniging. Ad Timmermans is nog steeds actief voor biljartvereniging ’t Vaartje. Hij vertelde op de avond nog een leuke anekdote over het biljarten in vroeger tijden.

Voorzitster Wilma Kemmeren roemde Ad voor zijn tomeloze inzet voor de vereniging. Ze gaf ook aan dat Ad de “biljarteritus” weer helemaal te boven is. Eerder gaf hij aan dat hij graag begraven wilde worden in een kloekerspak. De voorzitter vroeg of er misschien ook een keu bij mocht. Na Tiny in ’t Groen is Ad de tweede die vijftig jaar lid is.
Bert Kimenai 25-jaar lid
Daarnaast werden er twee leden in het zonnetje gezet die 25 jaar lid zijn. Bert Kimenai werd geprezen om zijn unieke prestatie. Bert staat namelijk al 25-jaar reserve. Of het een record is weet de voorzitter niet. Wel gaf ze nadrukkelijk aan dat leden als Bert respect verdienen. Op het moment dat een team jou nodig heeft dan sta je er ook. Dit verdient een groot compliment.
Bart Hultermans 25-jaar lid
Bart Hultermans is inmiddels ook al weer 25 jaar lid van ’t Vaartje. Bart wordt alom gezien als de grote animator achter het driebanden-groot van biljartvereniging ’t Vaartje. Hij heeft het initiatief genomen om te gaan biljarten op de grote tafel. Eerst in het district en even later in de divisie. Hij heeft ondertussen menig Nederlands Kampioenschap gespeeld en is ook Nederlands Kampioen geworden. Ook dit jaar zijn hier nog kansen voor. Ook haalde hij met zijn team menig topbiljarter naar Dongen-Vaart in de bekerstrijd. Bart kreeg dan ook een dikke pluim op zijn hoed voor zijn niet aflatende inzet. Alle jubilarissen ontvingen een bloemetje en een blijvende herinnering.