ONI zegt 3e klasse vaarwel met 6-1 overwinning op BVV

In een wedstrijd waarin ONI het zwaar beschadigde blazoen enigzins heeft kunnen oppoetsen middels een 6-1 overwinning op Bvv uit Den bosch en waarin het afscheid heeft moeten nemen van een 4 tal spelers die elders hun geluk gaan beproeven, heeft men toch nog met een succesje afscheid genomen van de 3e Klasse D. Ook voor de huidige trainer Marco de Haas kwam er zo een einde aan 4 jaren v.v. O.N.I. 4 seizoenen met up’s en down’s maar waarin de promotie naar de 3e Klasse als pronkstuk op zijn cv staat gegrift.

De wedstrijd ONI – Bvv was eigenlijk geen wedstrijd, ONI werd door de gehavende equipe uit den Bosch geen stro breed in de weg gelegd, nee Bvv was met de gedachte al bij de naderende na competitie waarin ze aantreden tegen Svw. ONI kon doen wat het wilde, speelde soms erg slordig en dan weer flitsend. Ondanks de weinige animo aan de Bossche kant, kwam ONI toch op achterstand in de 20e minuut en werden de wenkbrauwen wederom gefronst. Gelukkig duurde het niet lang voordat ONI de juiste weg had gevonden en dat de 1-1 in de 30e minuut achter de Bossche doelman viel door een treffer van Raymond Damen. Een kleine 10 minuten later stond de teller voor ONI op 2-1 door een treffer van A jeugd speler Raymon Timmermans. Met deze voorsprong bereikte ONI de rust en was inmiddels duidelijk geworden dat Bvv het allemaal wel best vond en zich gewillig of niet naar de slachtbank liet leiden zo zou blijken na de rust.
Na de rust scoorde Kevin Faro na een kleine 9 minuten de 3-1 middels een verwoestende uithaal in de kruising en was de wedstrijd beslecht in ONI voordeel.  Het spel na deze treffer werd er niet beter op, maar ONI wilde alsnog alle aanwezige een passend slot geven, en dat lukte uiteindelijk ook. De 3 minuten van Raymon Timmermans braken hierna aan en zowel in de 32e als 35e minuut wist deze sierlijke linksbener de doelman van Bvv te verschalken en kon hij een zuiver hattrick op zijn conto schrijven.
ONI dat inmiddels een verjongingskuur had ondergaan met de wissels Aron Klaasen en Erik Hoefnagel voor Raymond Damen en Nils Verkooijen scoorde er lustig op los en het was dat de scherpte er een beetje vanaf was en dat de doelman van Bvv er het nodige wist uit te rammelen want anders had de score naar dubbele cijfers gegaan. Het slotakkoord van deze wedstrijd was weggelegd voor de ook bij ONI vertrekkende Jori Broeders . Een terecht gegeven penalty was zeker wel aan hem besteed, op een sublieme panenka achtige wijze verschalkte hij de doelman van Bvv en tilde stand naar 6-1.
Direct hierna blies de prima leidende scheidsrechter de Zwarte uit Vlissingen voor het einde en was het 3e klasse boek voor ONI ook definitief dichtgeklapt. ONI zal de zaken nu goed gaan evalueren en zal zich vol overgave gaan richten op een hernieuwde kennismaking met de 4e klasse. Een spreekwoord luid; WIE DE JEUGD HEEFT DIE HEEFT DE TOEKOMST, en laat deze spreuk nu net op het lijf van ONI zijn geschreven. Volgend seizoen zal ONI zich weer van de positieve kant laten zien en horen. Het gehele 1e Elftal bedankt alle supporters en sponsoren voor alle ondersteuning welke hun hebben mogen ontvangen in mooie maar ook hele moeilijke tijden. en wensen u alle een fijne vakantie toe en zien u alle graag weer terug in de maand Aug wanneer het balletje weer gaat rollen.