Dames VV Dongen naar  ½ Finale Beker zonder trainer

Afgelopen zondag hebben de dames van VV Dongen de laatste competitie wedstrijd gespeeld van dit seizoen. Met een hele sterke eerste helft wisten de dames van Dongen met doelpunten van Sylvana Bliekendaal en Judith de Kruijf (penalty) de ruststand op 0-3 te bepalen. Made wist in de laatste fase van de wedstrijd nog twee keer te scoren, nadat Dongen verzuimden nog een aantal kansen te verzilveren in de 2de helft.

De dames van Dongen eindigen hiermee op een 3de plaats in de competitie. Het kampioenschap in de 4de klasse zal komende week bepaald worden door een beslissingswedstrijd tussen Blauw-Wit en Noad. Maar voor de dames van VV Dongen wacht komende zondag de 1/2 Finale van de districtsbeker in Valkenswaard. Helaas voor de dames zonder trainer, aangezien deze een aantal weken terug voortijdig heeft besloten te stoppen. Sinds die tijd offert speelster Ingrid Voskuil zich op en coacht zij de dames de laatste wedstrijden van het seizoen. Mocht iemand interesse hebben deze gezellige, maar ook fanatieke dames volgend seizoen te trainen, dan kunt u contact opnemen met Ingrid Voskuil, tel. 06-34064749.
Komende zondag De Valk VR1 – Dongen VR1, aanvang 11.00 uur.