L.R. Prinses Marijke kijkt terug op geslaagde dressuurwedstrijd

Afgelopen weekend, op eerste paasdag, organiseerde Landelijke Rijvereniging Prinses Marijke uit Dongen een outdoor dressuurwedstrijd voor paarden. De wedstrijd vond plaats bij Hippisch centrum Midden-Brabant in Waspik. In de Klassen B t/m Z2 werd gestreden om de prijzen en de winstpunten. 

Om 9.30u werd het spits afgebeten door de klassen Z1 en Z2. Van onze eigen vereniging startte Bob den Boer zijn Mr. Uno als eerste in de klasse Z1, hij reed een nette constante proef die door de jury werd beloond met 192 punten. In de M1 vertegenwoordigde Suzan Jansen Prinses Marijke met Rozetta. Zij reed een mooie, vlotte en constante proef. Die door de jury werd beloond met 192 punten. Met deze score eindigde Suzan op de eerste plaats. De tweede proef ging iets minder maar met een score van 178 punten behaalde zij hier toch een mooie tweede prijs.
Graag wil L.R. Prinses Marijke alle deelnemers en vrijwilligers hartelijk bedanken voor het gezellige en sportieve dressuurweekend. Onze speciale dank gaat uit naar de familie Stam voor het beschikbaar stellen van hun accommodatie en de sponsoren: Rabobank Tilburg en Omstreken, De Paardendrogist, Drunens Ruiterhuis, Divoza en Van Strien Diervoeders!