Goede judoresultaten in Zevenbergen

Foto:

Op zaterdag 19 april j.l.  hebben de judoka’s van Van Gils Sport meegedaan aan de 5e judo streekontmoeting in Zevenbergen. Er was een goede balans tussen de aanwezige judoka’s. De “strijd” ging gelijk op, waardoor er niet meteen ippons vielen. Dat is nou het mooie aan de streek ontmoetingen. Hier doen judoka’s aan mee die geen “wedstrijdjudoka’s” zijn, maar toch een aantal wedstrijden in een jaar willen judoën. 

Hopen dat de balans er ook bij de laatste wedstrijd zal zijn. Wij (als coach) moeten namelijk goed beoordelen welke judoka’s hier aan mee mogen doen en moeten dit ook eerlijk bekijken. In de eerste groep was het de beurt aan Hidde Moelands, de eerste partij liet hij het een beetje over zich heen komen. De andere partijen stond hij er!!! Daarna ging Levi Broeders aan de slag. Hij heeft het goed geprobeerd vandaag, in één partij was hij al wat “pittiger”. Als laatste in deze groep was het Stijn Jongenelen die er ook flink tegen aan moest.                                                                                          
De tweede groep waren het flinke partijen voor Dave Sigon,  hij heeft goed staan judoën. Yvon Kokke heeft laten zien dat ze deze dag een echte KANJER is, ondanks dat ze een flinke harde tegenslag had ging ze toch verder met haar wedstrijden. Lars Jongenelen verloor zijn eerste partij met ippon, maar wist zich daarna goed staande te houden. De laatste judoka van vandaag was Florian Geense, het lukte hem vandaag niet helemaal, maar heeft wel goed zijn best gedaan.                                   
Uitslagen:
1e plaats: Stijn Jongenelen
2e plaats: Hidde Moelands, Lars Jongenelen
3e plaats: Dave Sigon, Yvon Kokke
4e plaats: Levi Broeders, Florian Geense
We zijn trots op alle judoka’s.  Ons motto: MEEDOEN IS BELANGRIJKER DAN WINNEN!!!