Dartsnieuws Sportcafé ’t Vaartje

In sportcafé ’t Vaartje won Erwin van Riel een wedstrijd in het kader van het bouwbedrijf van Leijsen Kleindongen-rankingtoernooi. In het singletoernooi ging de winst deze keer opnieuw naar Erwin van Riel. In de finale was hij te sterk voor Sander v.d. Wiel. Het werd 4-1. In de halve finale versloeg Erwin Ton Kemmeren. Sander was hier te sterk voor Alex van Ginneken. In de verliezerronde ging de titel naar Jac v.d. Ven. Hij versloeg Nick Dirven met 3-0.

V.d. Ven/V.d. Wiel winnen koppels
In het koppeltoernooi ging de titel naar Jac v.d. Ven en Sander v.d. Wiel. Zij versloegen Wilma Kemmeren en Kees van Boxel. Hierna eindigden Erwin van Riel en Alex van Ginnenken en Nick Dirven en Frans Kemmeren. De hoogste uitworp was met 53 voor Wilma Kemmeren. Er waren geen 180-ers. De volgende wedstrijd is op zaterdagavond 10 mei.
West-Brabantse Darts Federatie:
Promotie uit zicht voor ’t Vaartje
In de laatste ronde was team ’t Vaartje vrij. Doordat de nummer 3 De Praktijck uit Raamsdonksveer won, schoof dit team door naar de tweede plaats. Doordat team ’t Vaartje nu derde eindigde is rechtstreekse promotie van de baan. Er is nog een kleine kans op promotie, wanneer er team af mochten vallen.