Verslag Paaswedstrijd H.S.V. de Ruischvoorn

Foto:

Het weekend voor Pasen, wordt ’s zondags de paaswedstrijd gevist. Net als andere jaren werd deze wedstrijd gehouden in het Wilhelminakanaal bij de Duiventoren. Er waren 18 vissers die zich  ’s morgens voor 8.00 uur meldden, om een steknummer af te halen. Na enkele huishoudelijke mededelingen, ging iedereen naar zijn stek, om alles in gereedheid te brengen. 

Om 9.00 uur startte de wedstrijd, die tot 12.00 uur duurde. In die 3 wedstrijduren werden er 34 vissen gevangen door 13 vissers. De overige vissers moesten helaas zonder vis huiswaarts keren. Volgende keer meer geluk. Maar voor iedereen die aan de wedstrijd mee had gedaan, wachtte een plateautje met verse eieren. De eerste drie uit elk vak kregen ook nog een chocolade paasei met bonbons erin. De algeheel winnaar was Dhr. Harry Emmers met 3 stuks en een gewicht van 2385 gram. In vak C moest het 3e chocolade paasei verloot worden. De gelukkige winnaar hiervan werd dhr. Willem Swaans.
De uitslag was als volgt:
                                           ruischvoorn15042
De volgende wedstrijd is de 1e clubwedstrijd. Deze wordt op 27 april 2014 gevist in de Donge bij ’s Gravenmoer. Inschrijven is van 6.30 tot 7.00 uur in het clublokaal café de Viersprong.