Bouwbedrijf van Eijk weer drie jaar hoofdsponsor van DVVC

Foto:

Zondag 13 april, voorafgaand aan de thuiswedstrijd van DVVC 1 tegen Be Ready uit Hank, bekrachtigden Karel van Eijk namens Bouwbedrijf van Eijk en Jan Oerlemans namens DVVC de verlenging van het hoofdsponsorschap  van het gerenommeerde bouwbedrijf door het tekenen van een nieuwe overeenkomst voor een periode van weer drie jaar. De goede samenwerking in de afgelopen drie jaren heeft er toe geleid dat zowel DVVC als bouwbedrijf van Eijk elkaar kenbaar maakten graag op dezelfde voet verder te willen gaan.

Als  extra onderdeel van de hoofdsponsoring heeft Bouwbedrijf van Eijk een tijd geleden ook voor een aanzienlijk bedrag materiaal geleverd voor verfraaiing van de kantine en het meubilair hierin.Tevens zal met ingang van het nieuwe seizoen de selectie van DVVC 1 de beschikking krijgen over nieuwe  trainingspakken met uiteraard het prachtige logo van het bouwbedrijf. Ook het team van meisjes B1 krijgt windjacks ter beschikking van de hoofdsponsor. 
Het bestuur van DVVC is uiteraard zeer verheugd met de continuatie van de sponsoring en hoopt en vertrouwt erop dat dit mede een goede basis is voor een gezonde en sportieve toekomst voor de vereniging.
Vice voorzitter Jan Oerlemans dankte de heer en mevrouw van Eijk hartelijk voor het voortzetten van de sponsoring en liet dit gepaard gaan met de aanbieding van een fles wijn en een boeket bloemen. 
DVVC 1 verhoogde hierna de feestvreugde door Be Ready in een spannende wedstrijd  te verslaan met 3-2. Door dit resultaat handhaaft DVVC 1 zich definitief in de 4e klasse en heeft zelfs nog kansen om via de 3e periode deel te nemen aan de nacompetitie voor promotie naar de 3e klasse! Een uitzonderlijk goed resultaat van het vlaggenschip van de vereniging onder de bezielende leiding van trainer/coach Piet Gabriëls.