Fraaie resultaten op pittig Karate-Do toernooi

Foto:

Op zondag 13-april stond in waalwijk het 9e ITOSU kata open op het programma. Van Gils sport was met 6 deelnemers vertegenwoordigd. We mochten gelijk op 5 matten tegelijk aantreden. 

Op mat 1 en 2 werd poule 3 (26 deelnemers)jongens 10/11 jaar wit t/m o…ranje band afgewerkt met Van Gils deelnemers Axl en Miquel Mostert, Miquel had gelijk een pittige tegenstander en verloor dan ook met 0-3,broer Axl won zijn 1e partij met 2-1 maar verloor in de 2e ronde met dezelfde cijfers en was ook uitgeschakeld. Op mat 3 en 4 poule 4 (24 deelneemsters)meisjes 10/11 jaar wit t/m oranje kwamen we Inge Beerens en Caelin Smeets tegen,Caelin wist de 1e en 2e ronde te winnen met 2-1 en 3-0 en plaatste zich voor de halve finale die ze ook wist te winnen met 2-1.Helaas verloor ze de finale met 1-4 maar was wel heel tevreden met de 2e plaats en de daarbij behorende mooie trofee.
Inge Beerens had het een stuk moeilijker en verloor dan ook haar 1e ronde met 1-2 en was helaas uitgeschakeld.
Tiana Kivits stond op mat 5 poule 6 (12 deelneemsters)12/13 jaar wit t/m groen en hoefde pas in de 2e ronde aan te treden en wist deze te winnen met 2-1 in de halve finale moest ze echter het onderspit delven met 0-3,de strijd om de 3e plaats verloor ze helaas met 1-2 en Tiana moest genoegen nemen met de 4e plaats.Als laatste was Jesse Smeets aan de beurt in poule 5 met maar liefst 30 deelnemers 12/13 jaar wit/groen.Jesse wist de 1e en 2e ronde te winnen met maar liefst 3-0 en ook in de kwart finale kreeg hij geen vlag tegen,helaas verloor hij in de halve finale met 1-2,maar wist zich in de strijd om de 3e plaats te herpakken door een 3-0 overwinning.
Alle kids weer bedankt voor jullie deelname en gefeliciteerd met de gewonnen prijzen en mooie aandenkens verzorgd door ITOSU,we kijken weer terug op een geslaagde dag.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen