Anderhalve dag poloplezier tijdens Ooperon Paaspolotoernooi

A.s. paasweekend organiseert de toernooicommissie van ZV De Vennen voor het vierde achtereenvolgende jaar het Paaspolotoernooi voor jeugdteams. Eveneens voor de vierde achtereenvolgende keer is het bedrijf Ooperon hoofd- en naamsponsor van dit evenement dat zich van een goede naam voorzien heeft in het Zuid-Nederlands waterpolowereldje. Ook dit jaar zijn weer diverse teams teleurgesteld moeten worden omdat het maximum aantal te plaatsen ploegen (dit jaar 25) bereikt was.

Op zaterdagmiddag 19 april is van 14.00u tot 17.15u ruimte ingebouwd voor de jongste categorie poloërs, de E-tjes (onder 11). De 5 deelnemende ploegen treffen elkaar allemaal één keer in wedstrijdvorm en zullen daarnaast nog 3 vaardigheidsspelen doen. Na afloop van het toernooi hebben ze de gelegenheid om het eerste herenteam van De Vennen aan te moedigen in de laatste competitiewedstrijd van het seizoen 2013-2014.
Zondag 20 april, 1e Paasdag, wordt het een drukte van belang. Er wordt al om 08.30u begonnen met de eerste wedstrijd in de D-categorie, onder 13-jarigen, een categorie waarvoor 8 ploegen zijn aangemeld. Nog voor de finalewedstrijden in deze leeftijdsgroep worden vanaf 11.30u de eerste duels in de dit jaar oudste leeftijdsgroep (de onder 15 jarigen) gespeeld. Met 12 aangemelde teams is dit de grootste categorie en het is dan ook onvermijdelijk dat het laatste duel voor deze groep pas om 20.00u afgefloten zal kunnen worden. 
Publiek is beide dagen van harte welkom in zwembad De Vennen waar speciaal tribunes zullen worden geplaatst. Het recreatiebad is zaterdagmiddag de normale uren geopend, op zondag blijft dat voor publiek zwemmen echter gesloten.