Super gezellige, sportieve Vriendjes- & Vriendinnetjesdag

Het is heerlijk sport- & spelweer woensdagmiddag 2 april en vrolijke kinderstemmen en gelach klinkt over de voetbalvelden van DVVC. Een grote groep is er klaar voor om kennis te maken met de voetbalsport en zichzelf heerlijk te vermaken met allerlei voetbalspelletjes. Meisjes vanaf 10j gaan met trainer John mee en de jongere kinderen worden opgesplitst in 2 groepen. 

Ook op het andere veld wordt hard gewerkt. Daar zijn de oefeningen wat strakker en technischer en krijgen de dametjes het niet cado. Voordat een welverdiende pauze wordt ingelast krijgen ze allemaal 3x de kans om tijdens het doelschieten in het totaal 5 doelpunten te maken. Lukt dat dan gaan trainer John en doelman Jurgen een ‘strafrondje’ lopen en anders … Helaas voor de 10 dames lukt het in 30x slechts 1maal om een doelpunt te maken. Lopen dames! Op beide velden wordt de middag afgesloten met een partijtje, en het gaat er fanatiek aan toe.
Na afloop is er voor alle sportertjes  een lekker zakje chips en voor de  nieuwelingen een mooie, op naam gestelde, (leuk dat je er was)oorkonde. Het was een super geslaagde middag en zeker voor herhaling vatbaar, in het volgende seizoen zal er bij DVVC dan ook zeker weer een Vriendjes- en Vriendinnetjes dag georganiseerd worden. 
Heb je deze gemist? Kom dan gerust eens een kijkje nemen op een trainingsavond op het Sportpark Dongekant aan de Sportlaan 4. Ieder team traint 2 avonden per week, voor meer info: www.dvvc.nl
foto’s: zie fotoreeks boven.