Single winst voor Guido Hermes, koppels voor Jaimy van Bavel en Justin van Tergouw

Zondag 6 april j.l. werd er weer een toernooi verspeeld voor de open ranking in café de valk. Er werd een single en een koppel toernooi verspeeld. Het koppel toernooi werd verspeeld in poules, het single k.o. Beide toernooien hadden een winnaars en een verliezersronde.

Er werd gestart met de koppelwedstrijden. Door winst op Danny Schellekens en Michael van de Ven werden Justin van Tergouw en Jaimy van Bavel finalisten. In de andere halve finale wonnen Jeffrey Vermeer en Danny van Dongen van Corné van Mastrigt en Peter van Gils.
In de finale waren de jonkies Justin en Jaimy ongenaakbaar en wonnen met 4-0.
e56wdbc4wlry7ig5aomcrvk6v
v.l.n.r. Jeffrey, Jaimy, Justin en Danny
De finale in de verliezersronde werd met 3-1 gewonnen door Dennis van Strien en Dennis Hendrickx  tegen Marco van Bavel en Guido Hermes.
j81fc8akuvrqp7hyabck90hfx
v.l.n.r. Marco, Dennis H, Guido en Dennis van S.
De hoogste uitworp ging naar Dennis Hendrickx met 138. Justin van Tergouw gooide 116 en 110 uit, Danny van Dongen 108 en Guido Hermes 103 Hierna gingen de singles van start.
Danny van Dongen ging naar zijn 2e finale door winst op Dennis van Strien. Guido Hermes versloeg Danny Schellekens in de andere halve finale. In de finale moesten alle legs worden gespeeld, Guido trok met 5-4 aan het langste eind en won voor de 1e keer een toernooi in de valk. Danny werd dus 2 keer 2e.
jj9ridy39ns983quimnsnkuud
v.l.n.r.  Dennis, Danny S, Danny van  D en winnaar Guido
Corné van Mastrigt won met 4-3 in de finale van de verliezersronde tegen koppelmaatje Peter van Gils.
utgubf9slwiqp7p2jww6drsmt
Peter en Corné
De hoogste uitworp ging naar Guido Hermes met 106. In totaal werd er 11 keer 180 gegooid die allen werden beloond met een gratis consumptie. 3x 180 voor Jaimy van Bavel en Guido Hermes. Justin van Tergouw had 2x een 180. 1x 180 voor Corné van Mastrigt, Michael van de Ven en Danny van Dongen 
uitslag:
WINNAARS SINGLE            WINNAARS KOPPELS 
1. Guido Hermes                  1. Jaimy van Bavel – Justin van Tergouw
2. Danny van Dongen         2. Jeffrey Vermeer – Danny van Dongen                                            
3. Danny Schellekens         3. Corné van Mastrigt – Peter van Gils                                       
Dennis van Strien               Danny Schellekens – Michael van de Ven                                             
ZONDAG 13 APRIL DARTTOERNOOI DONGENSE RANKING IN CAFÉ DE VALK.
A.s. zondag 13 april wordt  in café de valk weer een toernooi verspeeld voor de Dongense ranking.Aan het toernooi mogen alleen Dongenaren en competitiespelers mee doen. Er wordt een single en een koppel loting toernooi verspeeld. Het koppeltoernooi wordt verspeeld in poules. Beide toernooien kennen een winnaars en verliezersronde.De hoogste uitworp wordt bij ieder toernooi geschonken door Café De Valk. De aanvang van het toernooi is 13.30 uur, tot die tijd kunt u inschrijven. Graag tot zondag.