DVVC onderuit in rommelige wedstrijd tegen Irene ‘58

In een rommelige en niet hoogstaande wedstrijd waarin geen van beide ploegen recht had op een overwinning bleven de punten uiteindelijk in Den Hout.

DVVC had zich officieel kunnen handhaven in de 4e klas bij een overwinning maar verloor, op een zeer hobbelig veld, met 3-2. “Volgende week tegen Be Ready gaat het gebeuren”,  aldus trainer Piet Gabriëls. DVVC ging zeer slap van start en al in de 2e minuut had doelman Rian Vermeulen het nakijken. Na wat kansjes van oa Feret Saygili, Koen Swanen en Dennis Kras kwam rond een half uur spelen de verdiende gelijkmaker. Via een mooie actie van Koen Swanen en Osman Cemrek kopte Maikel van Bragt de 1-1 binnen en zorgde Osman Cemrek voor de voorsprong vlak voor de thee. Na de verplichte break kwam DVVC wel fel uit de startblokken en had verschillende mogelijkheden de voorsprong te verdubbelen oa via een prima schot van Jan-Willem Siemons. Echter de thuisploeg kreeg al snel weer grip op het spel en maakte dan ook de gelijkmaker:2-2. Iedereen kon zich verzoenen met een remise maar Irene  ’58 spits Joris van den Ham dacht daar anders over en kon zo door de DVVC defensie “wandelen” en schoot de thuisploeg op voorsprong. In de resterende minuten drong DVVC flink aan echter zonder resultaat waarna de soms warrend fluitende leidsman van Engelen voor het laatste floot: Eindstand 3-2.
Komende zondag de thuiswedstrijd tegen Be Ready, aanvang 14:30 uur op sportpark “Dongekant”. Tevens wordt zondag a.s. het contract ondertekend van hoofdsponsor Karel Van Eijk voor een nieuwe periode van 3 jaar.