Dongense Darts Competitie

Speelronde 4 van de Zomer competitie in de Dongense Darts Competitie. No skills just luck uitkomend in de Tweede Divisie heeft dan toch z’n eerste wedstrijd gespeeld. Het nieuwe team spelend in De Salamander moest het wel gelijk opnemen tegen de koplopers No Score. Maar dat is geen probleem, want No skills just luck pakte de winst met 9-4. Na een 4-4 tussenstand waren daarna alle punten voor de winnaars. 

Het Vaartje ontving Young Falcon. De scores bleven dicht bij elkaar en de laatste teamronde moest de doorslag geven. Young Falcon won deze en dus de wedstrijd met 7-6. Het Karrewiel 13 won vorige van No Score en moest het nu opnemen tegen De Bluffers. Maar net als vorige week was er ook eerst een achterstand van 4-1 die moest worden goed gemaakt. En ook dat lukte waardoor Het Karrewiel met 7-6 de wedstrijd won. Hans de Jong van K13 noteerde een 180. HBHB was deze ronde vrij. De 180 teller schuift door naar 4. No Score blijft ondanks het verlies op plaats 1. De Bluffers op plaats 2 en Young Falcon nu op plaats 3.
In deze 4-e ronde speelde in de Eerste Divisie New Bundy’s tegen Vrolijk Bull. Mooi moment voor New Bundy’s om gelijk een stempel te drukken op deze divisie. Maar daar dacht Vrolijke Bull anders over. Na een 2-2 tussenstand ging Vrolijke Bull vrolijk door en won met 9-4 de wedstrijd. En New Bundy’s vinden we dus terug onderin deze divisie! 4P is deze competitie niet zo goed begonnen, maar begon wel goed in de wedstrijd tegen Het Karrewiel 2. 3x winst met de singles, maar toch ging de wedstrijd naar Het Karrewiel met 7-6. Jurgen Kemmeren van Het Karrewiel 2 finishte 116. De Tobbers speelde tegen Nie te Pijle. En De Tobbers hebben nu ook ondervonden dat Nie te Pijle als nieuwkomer niet over zich heen laat lopen. De Tobbers wonnen wel net de wedstrijd met 7-6, maar Nie te Pijle doet gewoon mee met de bovenste plaatsen. Pijlloos was deze ronde vrij. De 180 teller blijft staan op 6. Vrolijke Bull heeft nu de leiding overgenomen. Het Karrewiel 2 staat nu op 2 en Nie te Pijleis de nummer 3.
In de Ere Divisie liet De Valk 1 geen spaan heel van Gijle Peile. O.a. met een 180 score voor Ramon Bressers en een 180 score voor Kevin Laurijsen die ook nog 106 finishte walste De Valk met 12-1 over Gijle Peile heen. Peter van Bragt van Gijle Peile scoorde ook een 180. BSEIDREN dat vorige goed won van Triple Trouble moest het nu opnemen tegen Op Dreef 12. Op Dreef pakte net wat meer punten in de koppels en won met 8-5. Voor Op Dreef scoorde Martin Evertse een 180 en finishte Robin Huysmans 113. The Dartons speelde tegen Game on. Game on hield zich goed staande, maar The Dartons wonnen wel de wedstrijd met 8-5. Voor The Dartons scoorde Kelvin Netten een 180 en scoorde Wiek Claassen een 112 check-out. Voor Game on gooide Jimmy Schroor een 180 en ook Ton Verhoeven scoorde 1 maal 180. Triple Trouble was deze ronde vrij. De 180 teller heeft weer een boost gehad en staat nu op 23. Zoals vertrouwd De Valk 1 aan de leiding. Op Dreef 12 blijft tweede en Game on op plaats 3.