De Tweede Paasdagloop van Atledo op 21 april 2014

Foto:

Op maandag 21 april wordt een trimloop gehouden door Atledo voor iedereen die zijn of haar conditie wil testen of gewoon sportief bezig wil zijn. De trimloop heeft een recreatief karakter en is bedoeld voor iedereen die graag een keer een langere afstand wil lopen en waarbij plezier voorop staat en het wedstrijdelement ondergeschikt is.

Voor sommige alvast een test op weg naar Dwars door Dongen om te kijken waar hij of zij staat en voor anderen een afwisseling op het wekelijkse duurloopje. Dus voor iedereen is er wel een reden om mee te doen. De start en finish zijn op de Atledo accommodatie. Een ronde is ca. 1200 meter waarbij men de mogelijkheid heeft om maximaal 6 rondes te lopen, maar bij elke passage kan beslissen om eerder te finishen.
De start is om 10.00 uur. Voor de trimmers is er na afloop koffie en thee.  Inschrijfkosten € 2,50. Inschrijven kan ter plaatse tot 15 minuten voor de start. Naast de trimloop vinden er ook activiteiten plaats voor de jeugdleden van Atledo op moment van de trimloop. Deze zullen op het Atledoterrein worden gehouden. Meer bijzonderheden op www.atledo.nl