ONI C1 ongeslagen kampioen in de 2e klasse

Foto:

Op zaterdag 22 maart kon ONI C1 kampioen worden in de 2e klasse C23. Daarvoor moest er wel gewonnen worden tegen de directe concurrent, Zundert C1. Voorafgaand aan de wedstrijd was de spanning dan ook groot, met name bij de ouders en leiders. De spelers zelf leken erg rustig onder het hele gebeuren. En dat bleek ook wel, want al heel snel in de wedstrijd kwam ONI C1 op een 3-0 voorsprong. Het verzet van Zundert C1 was daarmee direct gebroken en het werd een makkelijke wedstrijd, die uiteindelijk met 6-2 werd gewonnen.

En daarmee is door ONI C1 geschiedenis geschreven. In de recente historie van v.v. ONI was het namelijk nog nooit voorgekomen dat een kampioenschap is behaald in de 2e klasse. En dit betekende een groot feest op het veld, een tocht op de platte kar door ’s Gravenmoer en daarna nog feest in de kantine.
De jeugdcommissie en bestuur van v.v. ONI feliciteert nogmaals de leiders en trainers, Ferdy Klaassen, Koen Faro en Wouter Kimenai en de spelers van ONI C1 van harte met het behaalde kampioenschap.