Het Vishandel Pieter Pooye Triatlon Biljarttoernooi toe aan de halve finale

Komende vrijdagavond en zaterdagmiddag gaan bij café-zaal ’t Karrewiel de halve finales gespeeld worden voor het triatlon biljarttoernooi georganiseerd door biljartvereniging ONA.

Half januari zijn we begonnen met 30 deelnemende teams in 8 poules, hiervan zijn de beste 16 doorgegaan naar de kwartfinales. Komend weekend gaan de laatste 8 teams strijden voor een plaats in de finale die gespeeld wordt op Zaterdag 12 April. Bij dit toernooi spelen twee teams tegen elkaar met 3 personen, waarvan 1 driebanden speelt en een bandstoter en een libré speler. Als een carambole gemaakt wordt komt de volgende aan tafel voor zijn spelsoort en zo gaat dat door tot gemist wordt en dan is het andere team aan de beurt. Dit is erg spannend en vooral ook leuk om te spelen en daarom is dit toernooi zo populair.
Komende Vrijdagavond spelen TZN, de Kraaievangers, VOO2 en ONA 2 en zaterdagmiddag komen ONA 3, de Ridderhofjes, de Salamander en So Moesie. De beste twee van iedere poule mogen terug komen voor de finale van het Pieter Pooye Triatlon biljarttoernooi.
Kom gerust eens kijken, uw bent van harte welkom en wie weet doe je volgend jaar ook mee. Je kunt nu al opgeven!