Dartsnieuws Sportcafé ’t Vaartje

In Etten-Leur won team ’t Vaartje met 2-7 van team To The Point. Na de singles stond het 1-3. Winst was er voor Hans De Jong, Davey Danyluk en Ernest v.d. Kaay. Goof Verbunt maakte zijn rentree, maar kon dit niet in winst omzetten. Daarna werden drie van de vier koppelpartijen gewonnen. 

Ook de teamronde ging naar de darters die sportcafé ’t Vaartje als thuishaven hebben. Hans had nog een geweldige 130 finish. Voorts gooide hij ook nog een 180-er. Ook Davey liet een 180-er voor zich noteren. Doordat de naaste concurrenten met 7-2 en 6-3 wonnen, staat team ’t Vaartje nu vijf punten voor op de nummer 3 en zes punten voor op de nummer 3. Dit laatste team heeft echter wel een wedstrijd minder gespeeld. Het belooft dus een spannend slot van de competitie te worden.
Aankondiging
Bouwbedrijf Van Leijsen ranking
Op zaterdagavond  5 april wordt er weer een wedstrijd gegooid in het kader van het bouwbedrijf Van Leijsen Dongen-rankingtoernooi. De wedstrijd staat open voor Dongenaren, Dongense competitiespelers en vaste klanten van sportcafé ’t Vaartje. Naast punten voor de ranking zijn er ook mooie dagprijzen te verdienen. De van Leijsenranking kenmerkt zich door de gezellige en sportieve sfeer. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart  begint om 20.00 uur.