Handbalmeiden D1 vieren titelfeest

Foto:

16 wedstrijden had de concurrentie de kans om de krachten te meten. Keer op keer bleken Maud, Beau, Viviƫnne, Gaby, Ayten, Faye, Fabiƫnne, Kiki en Tess (D1-team van HV Dongen) veel te sterk. Afgelopen zondag sloten ze de regionale zaalcompetitie ongeslagen af.Alle wedstrijden gewonnen, 284 goals voor en 123 tegen, oftewel: gemiddeld gezien steeds een knappe zege van 18-7. Natuurlijk moest dat groots worden gevierd. En dus hingen er zondag spandoeken in de Salamander, zaten er trommelaars op de tribune en klonken er luchthoorns. De tweede helft werd gespeeld in speciale kampioensshirts en na afloop stond Lijn 11 klaar.

Met Johan achter het stuur van de trekker, reden de meiden in hun opvallende treintje een ereronde dwars door Dongen. Bijzondere stop: het bordes van het gemeentehuis, dat speciaal voor de meiden zijn deuren opende. En zo kon het gebeuren dat ze met een aanloop, startend vanuit de hal, hup, op aanstekelijke wijze het bordes opstormden. Dit tot groot vermaak van de ouders die alles voor Facebook, Twitter, Whats App vastlegden op film en foto.
Bij terugkomst in De Salamander aten de jeugdige handbalkampioenen een frietje. Coaches Carl, Pascal en trainer Jan: complimenten voor de ondersteuning. Ouders: bedankt voor jullie aanmoedigingen tijdens het seizoen, de vele autoritjes en de organisatie van een voor de meiden onvergetelijke kampioenszondag. Binnenkort wordt het buitenseizoen hervat. Ook daar staan de meiden stijf bovenaan. Van de zomer weer een feestje??!!
d12