Gezellige, Sportieve Vriendjes- & Vriendinnetjesmiddag bij DVVC.

Veel Dongenaren hebben hem ongetwijfeld al gezien in het Dongense straatbeeld. Ook op diverse scholen hangt hij al op het mededelingenbord, is hij te zien in overblijflokalen/aula’s of op de deuren of ramen.  De groene poster met de fotobal!  Het is een uitnodiging voor de Jeugd vanaf 5jaar t/m 12jaar om op Woensdagmiddag 2 April 2014 mee te komen doen bij DVVC (Sportpark Dongekant – Sportlaan 4) tijdens de jaarlijkse Vriendjes- & Vriendinnetjeshappening De middag begint om 14.00 uur en eindigt ca. 16.00uur

Zoals gebruikelijk bij DVVC is deelname GRATIS en wordt het weer hartstikke gezellig. Een uitgelezen kans om kennis te maken met voetbal. Na afloop is er voor elke deelnemer/ deelneemster een kleine verrassing! Een speciale oproep aan de meisjes: Schroom niet en kom meedoen! Voetbal is de snelst groeiende sport onder meisjes! Bij DVVC zijn teams die geheel uit meisjes () bestaan. Dus meisjes ; Kom en doe mee bij DVVC!
Kun je niet? Elk team traint 2x per week, kom dan eens kijken en/of meedoen (meer info over welke teams op welke avond trainen, zie: www.dvvc.nl). Je ouders zijn welkom langs de lijn of in de kantine die elke trainingsavond open is. Voor je broertjes of zusjes die beslist NIET van voetbal houden is bij DVVC een buitenspeelhoekje en een speelhoekje in de kantine aanwezig! Heb je nog vragen(?) neem dan contact op met DVVC: 06-30837647 (Gerard Emons) Tot  ziens bij DVVC, woensdagmiddag 2 april!