Dongen A1 Kampioen!

Foto:

De A1 van VV Dongen is zaterdag 22 maart kampioen geworden in de 4e Divisie C. Dongen A1 won zelf met 3-1 van het Tilburgse Longa maar de directe concurrenten, JEKA en Internos, verloren beide hun wedstrijden. Hierdoor is de A1 al vier speelronden voor het einde van de competitie met 15 punten voorsprong niet meer in te halen door de concurrenten. Daarmee leverde de brigade van trainer Mart van Bree een unieke prestatie. 

Vorig jaar was de A1 van Dongen gepromoveerd uit de Hoofdklasse. En nu meteen kampioen in de Vierde Divisie terwijl op klassenbehoud was gerekend. Het was dan ook feest op het Biezenpark bij VV Dongen. Onder grote publieke belangstelling werden de spelers en begeleidingsteam in allerijl in het zonnetje gezet. Want niemand had er op gerekend dat zaterdag het kampioenschap al binnen zou kunnen worden gehaald. 
Voor de spelers een geweldige ontlading na een jaar hard werken, drie maal trainen per week en optimaal presteren in alle wedstrijden. In de kantine werden spelers en begeleidingsteam door alles wat Dongen heet welgemeend gefeliciteerd. Zelfs sponsor Jos Sengers van Jumbo kwam de jongens feliciteren. 
Een prestatie waar VV Dongen trots op kan zijn:’Een unieke prestatie en een dik compliment waard’, zo vond voorzitster Angela Jansens.