Dartsnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto:

In sportcafé ’t Vaartje verloor team ’t Vaartje met 3-6 van mede titelkandidaat de Maniacs. Na de singles was het nog gelijk. Winst was er voor Hans de Jong en Ernest v.d. Kaaij. Patty v.d. Wiel en Davey Danyluk verloren beiden met 2-3. Daarna werden drie van de vier koppelpartijen verloren. Ook de teamronde ging naar de gasten. Het belooft een spannend slot van de competitie te worden. Met nog maar drie wedstrijden te gooien staat ’t Vaartje weliswaar nog vijf punten voor op tea de Maniacs uit Breda. Dit team heeft echter een wedstrijd minder gegooid. 

Hans de Jong winnaar van Leijsen
In sportcafé ’t Vaartje werd weer een wedstrijd gegooid in het kader van het bouwbedrijf van Leijsen Kleindongen-rankingtoernooi. In het singletoernooi ging de winst deze keer naar Hans de Jong. Hij won met 4-1 van Pim Bollen. Hierna eindigden Erwin van Riel en Nick Dirven. 
Van Riel en Bollen beste koppelaars
In het koppeltoernooi waren Erwin van Riel en Pim Bollen de beste koppelgooiers. Hierna kwamen Hans de Jong en Ton Kemmeren. De hoogste uitworp ging naar Hans de Jong met 94. Er waren deze keer geen 180-ers. De volgende wedstrijd is op zaterdagavond 5 april.
darts24031
Aankondiging
’t Vaartje thuis
Op dinsdagavond 1 april gooit team ‘t Vaartje de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Het betreft een wedstrijd in de competitie van de West Brabantse Darts Federatie. Het moet het opnemen tegen team Juup uit Geertruidenberg. ’t Vaartje heeft de punten nodig om kans te maken op het kampioenschap. Het belooft wederom spannend te worden. Team sportcafé ’t Vaartje bestaat uit Ernest v.d. Kaay, Hans de Jong, Patty v.d. Wiel, Ton Kemmeren en Davey Danyluk. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje  begint om 21.00 uur.