Dames VV Dongen naar ¼ finale Omroep Brabant Cup

Op deze koude regenachtige dinsdag avond in Dongen de 1/8 finale van de Omroep Brabant Cup, nadat de dames van Dongen de vorige ronde de finalist van vorig jaar tweedeklasser OVV hadden uitgeschakeld. De tegenstander van deze avond is voor de dames van VV Dongen vierdeklasser zaterdag Almkerk.

De eerste helft zijn beide ploegen aan elkaar gewaagd met vele uitgespeelde kansen, maar het enige doelpunt dat voor de rust valt is voor Almkerk uit een corner in de 44ste minuut 0-1. Terug uit de kleedkamer zijn het meteen de dames van Dongen die de aanval opzetten en is het Sylvana Bliekendaal die de gelijkmaker scoort 1-1. En vijf minuten later is het weer Sylvana die met een schitterend afstandsschot de bal vanaf links over de keepster in de kruising schiet 2-1. In de 67ste minuut van de wedstrijd maakt Dongen de 3-1. Marianne vd Schans speelt de bal naar Manja Elie, die hiermee de eindstand bepaald en de dames van VV Dongen naar de ¼ finale van de Omroep Brabant Cup brengt. De kwartfinale spelen de dames van VV Dongen uit tegen zondag eersteklasser Bavel VR1, deze wedstrijd wordt in onderling overleg gespeeld voor 15 april.