’t Karrewiel Masters Darttoernooi

Na 14 jaar veranderd de naam van het leukste darttoernooi uit de weide omgeving. Het Wetsteijn Masters Dartoernooi heet voortaan ’t Karrewiel Masters Darttoernooi. Tevens hebben we een nieuwe sponsor gevonden, namelijk JVH-Games. De opzet van het toernooi veranderd niet dus je gooit nog steeds met en tegen alle deelnemers in de poule. Je speelt met vijf mensen in een poule. 

De avond begint met 10 potjes koppels 501 en daarna 5 potjes koppels tactics. Het leuke van systeem is dat er continu door gewisseld wordt zodat je koppelmaat van het ene potje de tegenstander is in het volgende potje. Iedereen gooit voor zich en na de koppels volgen nog de singles 501 waar je nog een en ander recht kan trekken.
Het  toernooi begint dinsdag 18 maart en inschrijven is mogelijk tot en met 15 maart. Ook worden er nog voorronden gegooid op zaterdag 22 en dinsdag 25 maart. Als je een bepaalde datum niet kunt, graag bij opgave aan geven. Anders wordt je via loting ingedeeld.
Na de voorronden mag je weer een avond terug komen en gaan we verder in een verliezersronde en een winnaarsronde. Je gooit dus in elk geval 2 avonden mee. Vervolgens gaan de nummers 1 en 2 en de beste nummers 3 verder naar de volgende ronde, de nummers 4 en 5 vallen af. Zo gaat dat door tot de finale.
Het inschrijfgeld bedraagt € 7,50 en we hebben een prijzenpot van ten minste € 500,00 mede dankzij onze nieuwe sponsor JVH-Games. Verder is het afhankelijk van het aantal inschrijvingen, dat komt volledig toe aan de prijzenpot. Inschrijven kan aan de bar bij Café-zaal ’t Karrewiel, Vaartweg 112, 5106NE in Dongen-Vaart aan de bar. Ook kan je bellen 0162-321639 en via de mail: [email protected] Wij hopen op veel deelnemers op dit 15e Masters Darttoernooi, met vriendelijke groeten. Gerrit en Lian de Smit.