Dongens Dartsnieuws

Deze week wordt de wintercompetitie afgesloten met de bekerfinales. Die worden altijd verspeeld in café de valk en vinden plaats op vrijdag 14 maart.In de winnaars ronde gaat de finale tussen the dartons en op dreef 12.Verleden week wonnen the dartons met 13-0 van het karrewiel 2 en plaatste zich voor de finale. Op dreef 12 had het wat lastiger tegen game on maar trok met 8-5 toch aan het langste eind.

Voor de finale in de verliezersronde gaan de salamander en b.s.e.i.d.r.e.n de strijd aan.
De salamander won met 10-3 van mooi(e) laatste en werd hierdoor finalist.
B.s.e.i.d.r.e.n. had veel moeite om de kampioen van de 2e divisie nie te pijle te verslaan, na een 6-4 achterstand werd er toch nog nipt gewonnen met 7-6.
 
Ook de zomercompetitie gaat a.s. vrijdag van start, in 3 divisies van 7 teams wordt de competitie verspeeld. Iedereen veel succes.
—————————————————————————————————
 
ZATERDAG 15 MAART PRIJSUITREIKING EN GRATIS TOERNOOI WINTERCOMPETITIE IN CAFÉ DE VALK.
 
Ter afsluiting van de wintercompetitie vindt a.s. zaterdag 15 maart de prijsuitreiking plaats.
In café de valk start om 19.30 uur een gratis single toernooi. Het team dat de meeste deelnemers aan de start brengt ontvangt 25 euro. Aansluitend worden de kampioenen en de nummers 2 in iedere divisie gehuldigd. Ook de persoonlijke prijzen, beste speler en hoogste uitworp worden per divisie uitgereikt. De finalisten van het bekertoernooi worden ook nog beloond evenals de hoogste uitworp. Wij rekenen weer op vele inschrijvingen, graag tot zaterdag.
————————————————————————————-
ZONDAG 16 MAART DARTTOERNOOI DONGENSE RANKING IN CAFÉ DE VALK.
 
Voor de Dongense ranking vindt in Café De Valk a.s. Zondag 4 maart weer een toernooi plaats.Deelname staat open voor iedere inwoner van Dongen en daarnaast ook voor de competitiespelers van buiten Dongen die uitkomen in de Dongense darts competitie. Er wordt een single en een koppel loting toernooi afgewerkt. Het koppeltoernooi wordt altijd verspeeld in poules.Beide toernooien hebben een winnaars en verliezersronde. Het toernooi vangt aan om 13.30 uur tot die tijd kunt u inschrijven.