Dartsnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto:

In sportcafé ’t Vaartje werd weer een wedstrijd gegooid in het kader van het bouwbedrijf van Leijsen Kleindongen-rankingtoernooi. In het singletoernooi ging de winst deze keer naar Ton Kemmeren. Hij moest het opnemen tegen veelvoudig finaliste Erwin van Riel. Ton won met 4-2. In de halve finale was Erwin nipt te sterk voor Jac v.d. Ven. Het werd 3-2. Ton versloeg hier Sander v.d. Wiel met 3-0. In de verliezerronde ging de winst opnieuw naar Wesley Goossens. Hij won in een zinderende strijd met 3-2 van Alex van Ginneken.

Van Riel/Goossens winnen koppels
In het koppeltoernooi ging de titel naar Erwin van Riel en Wesley Goossens. Zij waren in de finale te sterk voor judith Schellekens en Jac v.d. Ven. Het werd 3-0. De hoogste uitworp kwam met 102 op naam van Erwin van Riel. Er waren ook deze keer geen 180-ers. De volgende wedstrijd is op zaterdagavond 22 maart.
Aankondiging
’t Vaartje thuis
Op dinsdagavond 18 maart gooit team ‘t Vaartje een thuiswedstrijd. Het betreft een wedstrijd in de competitie van de West Brabantse Darts Federatie. Het moet het opnemen tegen team The Maniacs uit Breda. Dit team staat tweede op de ranglijst. Het wordt een spannende wedstrijd, die mogelijk beslissend kan zijn voor het kampioenschap. Team sportcafé ’t Vaartje bestaat uit Ernest v.d. Kaay, Hans de Jong, Patty v.d. Wiel, Ton Kemmeren en Davey Danyluk. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje  begint om 21.00 uur.