Dartsnieuws Sportcafé ’t Vaartje

In sportcafé ’t Vaartje werd voor de negende keer het Restaurant Boerke Mutsaers dartstoernooi gehouden. Door het koppelen van meer geroutineerde darters aan onervaren darters werd het een mooie strijd. Titelverdedigster Patty v.d. Wiel werd al in de kwartfinale van de winnaarsronde uitgeschakeld.

In de finale stonden Jac v.d. Ven en Petra van Gils tegenover Goof Verbunt en Frans Kemmeren. Petra en Jac wonnen in de halve finale van Corné v.d. Nieuwenhuizen en John van Strien. Goof en Frans wonnen nipt van Ernest v.d. Kaay en Fenny Jansen. In de finale een zinderende strijd. Goof en Frans namen de leiding met 1-0. Daarna wonnen Petra en Jac drie legs op ee rij. Hierbij viel het goede uitgooien van Petra op. Daarna stonden Goof en Frans geen leg meer af, zodat zij de winst met 4-3 pakten.
Van Gorp/Jansen winnen verliezerronde
In de verliezerronde werd de titel gepakt door Kevin van Gorp en Janus Jansen. Ook hier een zinderende finale. Kevin en Janus waren in de finale met 3-2 nipt te sterk voor Karin Dirven en Erwin van Riel. De hoogste uitworp ging naar Ernest v.d. Kaay met 72.
Bonnen Boerke Mutsaers voor van Gorp/Dirven
Traditiegetrouw werden er onder de nog aanwezig deelnemers twee dinerbonnen van Boerke Mutsaers verloot. Deze gingen naar Karin Dirven en Kevin van Gorp.  Al met al weer een geslaagd evenement. Er was weer een mooi aantal deelnemers. Het bleef gezellig tot in de late uurtjes.
Bouwbedrijf Van Leijsen ranking
Op zaterdagavond  8 maart wordt er weer een wedstrijd gegooid in het kader van het bouwbedrijf Van Leijsen Dongen-rankingtoernooi. De wedstrijd staat open voor Dongenaren, Dongense competitiespelers en vaste klanten van sportcafé ’t Vaartje. Naast punten voor de ranking zijn er ook mooie dagprijzen te verdienen. Er is bovendien nog volop kans om je voor deze eindranking te plaatsen. De van Leijsenranking kenmerkt zich door de gezellige en sportieve sfeer. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart  begint om 20.00 uur.
’t Vaartje thuis
Op dinsdagavond 11 maart gooit team ‘t Vaartje een thuiswedstrijd. Het betreft een wedstrijd in de competitie van de West Brabantse Darts Federatie. Het moet het opnemen tegen team De Heideschotters uit Molenschot. Het belooft een moeilijke opgave te worden. De gasten staan op een mooie vierde plaats en zullen er alles an willen doen om een podium plaats veilig te stellen. Team sportcafé ’t Vaartje bestaat uit Ernest v.d. Kaay, Hans de Jong, Patty v.d. Wiel, Ton Kemmeren en Davey Danyluk. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje  begint om 21.00 uur.