Dames VV Dongen winnen in Breda

Op deze mooie lentedag op weg naar Breda voor de wedstrijd tegen de dames van Jeka. Voor de dames van Dongen op de ongebruikelijke tijd van 14.30 uur. De eerste poging is meteen voor Jeka, na de aftrap weten zij door goed over te spelen dicht bij het doel van Dongen te komen, maar keepster Rebecca Bliekendaal kan de bal makkelijk pakken. Meteen is het Dongen die met een ingooi van Glenda Brekelmans de bal via Sylvana Bliekendaal bij Judith de Kruijf weet te krijgen en hiermee voor Dongen de openingstreffer weet te maken in de 3de minuut 0-1.

twee minuten later is het weer Judith die op dezelfde wijze de 0-2 op het scorebord zet. Na ruim een kwartier spelen krijgt Jeka via een vrije trap op 25 meter de kans om de aansluitingstreffer te scoren, maar de keepster van Dongen Rebecca weet dit te voorkomen, waardoor de dames van Dongen met een voorsprong de kleedkamer ingaan.
In de tweede helft is het Dongen die na tien minuten meteen de eindstand bepaald. Judith kan een goede voorzet van Soraya Westerhuis in de 54ste minuut binnen koppen 0-3. En twee minuten later kan Julie Stuit de voorzet van Sylvana Bliekendaal de goal in glijden, waardoor de dames van VV Dongen met een 0-4 eindstand de punten mee naar Dongen kunnen nemen. Volgende week zondag 9 maart de uitwedstrijd naar Blauw-Wit in De Moer, aanvang 10.30 uur.