Koploper Dubbeldam maatje te groot voor DVVC

DVVC is er niet in geslaagd voor een verassing te zorgen in Dordrecht. Koploper Dubbeldam was duidelijk een maatje te groot voor DVVC een liet de Dongense formatie met een afgetekende 5-0 nederlaag huiswaarts keren.

DVVC wist dat het een moeilijke middag tegemoet zou gaan mede door het gemis van enkele basisspelers en de wetenschap te moeten aantreden tegen de koploper en titelkandidaat nummer 1. De eerste 20 minuten kon de ploeg van trainer Piet Gabriëls nog redelijk bijbenen maar hierna liet de thuisploeg zien waarom het de ranglijst aanvoert. Met name in de 2e helft had DVVC het niet gemakkelijk. Trainer Gabriëls kon zijn pupillen niets verwijten van inzet, wel de manier van doelpunten weggeven. ” Drie van de vijf goals kwamen uit een corner, dit mag niet meer gebeuren” , aldus de oefenmeester. Gek genoeg was de eerste mogelijkheid de score te openen voor DVVC maar de afgeslagen bal was in een mum van tijd aan de andere kant van het veld en door weifelend optreden van doelman Rian Vermeulen konden de gastheren de 1-0 noteren. Bij een 3-0 stand was Koen Swanen dicht bij een doelpunt echter zijn inzet belandde buiten bereik van de thuisdoelman op de paal. In de laatste 10 minuten kreeg DVVC nog 2 doelpunten om de oren en na 90 minuten stond er dus een 5-0 stand op het scorebord.
Zondag a.s. de belangrijke thuiswedstrijd tegen naaste concurrent SVC uit standaardbuiten, aanvang 14:30 uur op Sportpark Dongekant.