Dongense Darts Competitie

De 21-ste ronde van de Winter Competitie. Voor de Ere Divisie en Tweede Divisie was het de laatste ronde. De Eerste Divisie speelt komende week nog een ronde. Nie te Pijle is kampioen geworden in de Tweede Divisie. Het nam een 3-1 voorsprong tegen HBHB, maar lieten de wedstrijd daarna lopen. HBHB kon dus nog met 8-5 winnen, maar Nie te Pijle is dus niet meer te achterhalen. Mede door een dik verlies van de nummer 2 Het Karrewiel 1. Thuis tegen Het Vaartje werd er met 3-10 verloren. Dus dan kan je zomaar van de 2-e plaats afvallen en het prijzengeld mislopen.

No Score dat al een hele poos op die 2-e plaats heeft gestaan moest op bezoek bij TROTS. No Score won met 9-4 en zijn Het Karrewiel dus weer voorbij. De Bluffers wonnen hun laatste wedstrijd van DVDVD. Bij 6-6 moest de laatste leg de beslissing geven en die was dus voor De Bluffers. Mario de Kort van De Bluffers finishte 83. De 180 teller is in deze divisie geëindigd op 12. Nie te Pijle kampioen. Op plaats 2 is geëindigd No Score. HBHB is de nummer 3. Het Karrewiel 1 is helemaal teruggevallen naar plaats 4. 5. Het Vaartje  6. De Bluffers  7. TROTS  8. DVDVD  
In de Eerste Divisie is Game on wel zeker van de titel, maar wie pakt plaats 2? Vrolijke Bull dat de langste tijd op de 2-e plaats heeft gestaan speelde thuis tegen Op Dreef 3. Het bleef redelijk in evenwicht, maar Vrolijke Bull pakte net 1 puntje meer. 7-6 de winst. Op de donderdag al speelde Louwe Geeuw tegen De Tobbers. Bij een dikke score zou De Tobbers nog naar de 2-e plaats kunnen. De winst was er wel voor De Tobbers, maar het bleef bij  een 8-5. Voor Louwe Geeuw scoorde Edwin de Bruijn een 180 en voor De Tobbers was het Edwin Proosten die een 180 scoorde. Het Karrewiel 2 heeft zelfs nog even bovenaan gestaan, maar dat is alweer even geleden. Tegen Falcon werd dat ook niet echt zichtbaar zeg maar, want Falcon zegevierde met 10-3. Voor Falcon gooide Ad Schellekens een 180. 4P won de eerste ontmoeting met Pijlloos vrij simpel. Het kwam ook direct met 3-0 voor dus niks aan het handje. Maar als je dan in de koppels slechts 1 punt pakt, kan Pijlloos alsnog winnen met 9-4. Voor 4P gooide Albert Kennekens een 180 en finishte Eric Siemons 100. En Mooi(e) laatste gaat gewoon door met winnen. Tegen De Salamander werd het verschil gemaakt in de koppels tac/tic. 8-5 de winst. Van Game on tegen Het Karrewiel 13 is geen uitslag bekend. De 180 teller staat met nog 1 ronde te gaan op 32. Game on blijft aan de leiding, maar is nog geen kampioen. Vrolijke Bull op plaats 2 en De Tobbers op 3.
De Valk 1 is kampioen geworden in de Ere Divisie. Uit bij WICO was een 9-4 winst voldoende voor de titel. Met de singles ging het nog gelijk op, maar in de koppels werd het verschil gemaakt. Voor WICO scoorde Sandra van Halderen een 180. The Dartons wilde nog eens flink uithalen om De Valk nog wat druk op te leggen. Maar dat kwam er niet helemaal uit in de wedstrijd tegen Gijle Peile. Wel de winst voor The Dartons, maar het bleef bij een 7-6. Op Dreef 12 won voor een 2-e maal van BSEIDREN. Het bleef wel bij een minimale winst van 7-6. Voor Op Dreef noteerde Robin Huysmans wederom een 180. Corné van Uden had een checkout van 109. Voor BSEIDREN scoorde Leo Laurijsen een 180, Dennis van Strien 1 maal 180 en finishte Dennis ook nog 139. Triple Trouble haalde flink uit tegen New Bundy’s, maar schieten er helemaal niks mee op. Het was de derde plek en het bleef bij een derde plek. 11-2 was de uitslag met een 180 score voor Dennis Heeren. Vincent Langeveld spelend bij New Bundy’s finishte 138. De 180 teller is geëindigd op een totaal van 94. De Valk 1 op 1. The Dartons zijn 2-e geëindigd. Triple Trouble derde.  4. Op Dreef 12  5. BSEIDREN  6. Gijle Peile  7. WICO  8. New Bundy’s 
Komende Donderdag 21:00 is er weer een vergadering waar de Winter competitie wordt nabesproken en vooruit wordt gekeken naar de Zomer Competitie. 7 Maart zijn de Halve Finales van de beker en de weer erop zijn de finales. Op deze 14 Maart begint ook direct weer de Zomer Competitie. En een dag later is er dan een gratis single toernooi met de prijsuitreiking.