Goud en Zilver voor Phill en Chuck Pols

Chuck Pols en Phill Pols waren te vinden bij de indoor in Dordrecht. Een wedstrijd met echte  toppers in onderlinge competitie. Chuck mocht als eerste kogelstoten en mijn de afstand van 8.55 m werd hij eerste op dat onderdeel. Mocht toen meteen door het verspringen. Al in zijn eerste sprong hij erg goed en scoorde een nieuwe PR. Alle drie zijn sprongen waren beter dan ooit en eindigde als tweede op het onderdeel met 3.71 m. Als laatste onderdeel de 60m, en hij liep als een echte topper naar weer een nieuwe PR van 9.66 sec, de tweede tijd overall. Hij kreeg een zilveren beker mee naar huis.

Phill wilde na zijn vorige week behaalde prestatie van 1,55 m hoogte,  bij de besten van Nederland, nu nog hoger springen. Maar door zijn zere knie viel dat erg tegen en moest het doen met 1.41m. Hij was daar niet tevreden mee, en zette daarom alles in voor het kogelstoten. Al in zijn eerste poging een topprestatie van 11.99 m goed voor een evenaring van het clubrecord en een 3e plaats in de Nationale ranglijst. Op de 60 m  sprint bereikte Phill een evenaring van zijn laatste PR. Knappe prestaties die beloond werden met een eerste plaats op de meerkamp en veroverde zo de gouden beker. 
Hij ging nog voor een mooie prestatie op de 60m Horden. Vorige week in België een PR naar 11.01 sec. Dat moest beter kunnen omdat de hoogte van de horden daar iets hoger waren. Het was een spannende strijd en het werd een fotofinish. Een vette PR voor Phill met een ranglijstprestatie van 10.48 sec. Toch net geen 1e plaats en hij kreeg hiervoor een zilveren medaille.