Dames VV Dongen winnen bekerwedstrijd 

Op deze stormachtige zondag morgen staat de bekerwedstrijd tegen competitie concurrent Madese Boys op het programma. Door de regen en wind is het lastig voetballen deze ochtend. Het eerste kansje van de wedstrijd is voor de dames uit Made, maar hun speelster glijdt weg, waardoor de bal naast de goal verdwijnt. Dan een kansje voor VV Dongen Judith de Kruijf speelt de bal naar Sylvana Bliekendaal, maar de keepster kan de bal opvangen. Dan lukt het Dongen in de 23ste minuut wel, Betty Siemons speelt Sylvana aan, zij passeert de verdediging en schiet raak 1-0. 

Dan heeft Made de kans de gelijkmaker te scoren uit een vrije trap, maar Rebecca Bliekendaal weet Dongen op voorsprong te houden. In de 28ste minuut lukt het Made wel te scoren en hiermee de ruststand op 1-1 te zetten. 
Terug uit de kleedkamer is de eerste grote kans weer voor Made, deze keer uit een corner, maar de bal wordt van de lijn gehaald. Beide ploegen zijn aan elkaar gewaagd, maar het is Sylvana die Dongen in de 72ste minuut wederom op voorsprong zet 2-1. Made krijgt de kans om de gelijkmaker te scoren, maar doordat de scheidsrechter fluit voor een overtreding komen de dames van Dongen goed weg. Dan is het toch weer Made die in de 86ste minuut wederom de gelijkmaker weten te scoren 2-2. In de laatste minuten krijgt Made nog kansen om de wedstrijd te beslissen, maar net als Dongen worden deze kansen niet verzilverd, waardoor deze wedstrijd met penalty’s beslist zal worden. Na 6 penalty’s plaatst Dongen zich met 5-4 voor de volgende ronde.
Komende zondag de competitie wedstrijd uit naar Blauw-Wit in De Moer, aanvang 10.30 uur.