Dames VV Dongen spelen gelijk

Voor de dames van VV Dongen de eerste competitie wedstrijd na de winterstop, aangezien de wedstrijd van vorige week uitgesteld was op verzoek van de dames van Noad. Op deze koude maar zonnige zondag ochtend komen de dames van Be Ready uit Hank naar Dongen. Het eerste kansje van de wedstrijd is voor Dongen, maar de keepster van Be Ready weet de bal op te vangen. In de 11de minuut van de wedstrijd weet Be Ready de openingstreffer te scoren. Door onoplettendheid op het middenveld kunnen twee speelsters doorlopen. De keepster van Dongen Rebecca Bliekendaal weet te bal nog wel te raken, maar kan niet voorkomen dat de stand op 0-1 wordt gezet. En 1 minuut later weet Be Ready weer te scoren en zet Dongen hiermee op een 0-2 achterstand in het eerste kwartier van de wedstrijd.

De volgende kans is weer voor Be Ready, maar gelukkig weet Be Ready hun score niet uit te breiden. Dan zijn het de dames van VV Dongen die de kans krijgen de aansluitingstreffer te scoren. Maar Dongen weet geen voordeel te halen uit een vrije trap van Betty Siemons en ook het schot van Sylvana Bliekendaal wordt door de keepster van Be Ready gepakt. In de laatste minuut van de 1ste helft weet Patricia van Berkel de bal te veroveren op het middenveld. Zij speelt Sylvana aan, die de ruststand op 1-2 zet.
Terug uit de kleedkamer begint Dongen goed aan de 2de helft. Marianne vd Schans krijgt de bal en haalt uit, de bal komt via de keepster weer terug bij haar en in tweede instantie weet zij de gelijkmaker te scoren in de 53ste minuut van de wedstrijd. Dan krijgt Judith de Kruijf een kwartier voor tijd nog de kans om Dongen op voorsprong te brengen, maar de bal verdwijnt naast het doel. Met een eindstand van 2-2 zijn de dames van Dongen natuurlijk niet tevreden, maar gezien de hele wedstrijd en de sterke eerste helft van Be Ready is dit een mooi resultaat. Volgende week de bekerwedstijd thuis tegen de dames van Madese Boys, aanvang 10.00 uur.