Biljartnieuws Sportcafé ’t Vaartje

In sportcafé ’t Vaartje verloor team autobedrijf Lion van Loon Dongen met 3-5 van team B.C.G. uit Goirle. De enige winstpartij kwam op naam van reserve Embert Broekhoven. Hij won met slechts 1 carambole verschil. Kopman Marrie Groeneveld had de pech dat hij er niet meer dan een gelijkspel uit kon slepen. Hij kwam uit op he fraaie gemiddelde van 0.614. Bovendien maakte hij een mooie serie van zes caramboles. Reserve Ad Faro kwam totaal niet in zijn spel en verloor kansloos. Arnoud van Rooij kwam slechts één carambole te kort om de finishen. Hierdoor een wat ongelukkig verlies van team van Loon. 

Biljartsport vierde divisie:
Verlies Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg
In Zundert verloor team Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg met 6-2 van het sterke team Vissenberg. De enige winst kwam op naam van Toon Verbunt. Toon speelde een uitstekende partij en kwam uit op het prachtige gemiddelde van 0.465. Ook Embert Broekhoven met 0.588 3n Ad Faro met 0.555 zetten prma gemiddelden neer. Het was alleen niet genoeg voor de winst. De tegenstanders waren al na 34 en 36 beurten bij de finish. Ook voor Leo Loonen was er verlies. Hij kreeg nog de meeste beurten. Toch waren dit er slechts 47.  
Biljartsport Districtscompetitie driebanden-groot
Verlies Hazenberg De Moer 
In sportcafé ’t Vaartje verloor team Hazenberg De Moer Grondwerken en Bestratingen van team B.C.G. uit Goirle. De enige winstpartij kwam op naam van Embert Broekhoven. Embert speelde een prima partij en kwam uit op het mooie gemiddelde van 0.460. Jan Smeekens gaf uitstekend partij maar kwam in de slotfase net te kort. Charles Mekes lijkt wat op zoek naar zijn vorm. Hij kon niet imponeren en verloor kansloos. Door dit resultaat staat AK nu op de zesde plaats.
Biljartsport districtscompetitie libre:
Gelijkspel AK Deur & Interieur 
In Waalwijk speelde team AK Deur & Interieur Kaatsheuvel met 29-29 gelijk tegen D.O.T. Winst was er voor Johan Ligtenberg. Zijn opponent behoefde nog maar één luttele carambole te maken. Vader Jan Ligtenberg verloor met de finish in zicht. Edwin Ligtenberg speelde gelijk. Hij maakte een fraaie serie van liefst 19 caramboles. Door dit resultaat handhaaft team AK zich in de middenmoot op een mooie zevende plaats. 
Aankondigingen:
Biljartsport districtscompetitie driebanden-groot:
Hazenberg thuis 
Op dinsdagavond 11 februari speelt team Hazenberg de Moer Bestrating & Grondwerkzaamheden in eigen huis. Het treedt dan aan tegen team De Eekhoorn uit Oosterhout. Het betreft een wedstrijd in het kader van de districtscompetitie driebanden-groot van het district Midden-Brabant. Team Hazenberg heeft de punten nodig om zich te handhaven in de middenmoot. Team Hazenberg bestaat uit Charles Mekes, Embert Broekhoven en Jan Smeekens. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje  begint om 19.30 uur.
Biljartsport districtscompetitie libre:
AK Deur & Interieur thuis
Op dinsdagavond 11 februari speelt team AK Deur & Interieur – Multimate Kaatsheuvel een thuiswedstrijd tegen team het Vermaak uit Raamsdonk. Team AK Deur & Interieur is een gezinsteam en bestaat uit vader Jan Ligtenberg en de zonen Johan, Edwin en Erwin. Anton Smulders en Embert Broekhoven staan reserve bij dit team. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje  in Dongen-Vaart begint om 20.00 uur.  
Biljartsport Landelijke vierde divisie:
Brabant-Service Zonwering speelt thuis  
Op woensdagavond 12 februari speelt team Brabant-Service Zonwering thuis. Dan wordt aangetreden tegen team D’n Beuk. Een goed resultaat is nodig om aansluiting te houden met de middenmoot. Team Brabant Service Zonwering Tilburg bestaat uit kopvrouw Anja Verbogt, Gerard Gabriëls, Anton Smulders en Jos Hamers. Drik v.d. Kaa en Wim van Beijsterveldt staan reserve bij dit team. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje begint om 20.00 uur.